Frokost

Æggesalat med avocado

Her kommer en super nem opskrift på æggesalat med avocado. Billedet er ikke det kønneste, men nu skulle I altså have den. Altså opskriften. Det er jo påskemåned og den passer lige ind. Det er egenligt bare en klassisk æggesalat, hvor jeg har tilsat avocado. Det gør den mere cremet og også sundere. Win win.

Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg har virkelig fået en ting for æggesalat og hønsesalat. Måske er det det høje indhold af mayo, der har fået mig på krogen 😉 Købe versionerne er gode, men hjemmelavet er (næsten) altid bedst 🙂 Under billedet finder du opskriften på denne æggesalat med avocado. Den smager fantastisk på et stykke ristet rugbrød.

Æggesalat med avocado

Er du vild med æggesalat, så tjek også mine opskrifter på: Sundere æggesalat og vegansk æggefri æggesalat 

Æggesalat med avocado

ingredienser

  • 2 æg
  • 1 avocado
  • 2 spsk mayo
  • Saften fra 1/2 citron
  • 1/2 tsk karry (kan afhænge meget af styrken)
  • Salt og peber
  • Karse eller purløg til at drysse ovenpå

Sådan gør du:

1

Start med at koge æggene til de er hårdkogte. Når de er kølet af skæres de i små tern.

2

Skær avocadoen i tern og bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med krydderierne og voila, så har du den lækreste æggesalat.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.