Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Frokost

Æg med avocadofyld

Æg med avocadofyldÆg med avocadofyldÆg med avocadofyldÆg med avocadofyldÆg og avocado. To ting man nærmest altid kan finde i mit køkken. Her har jeg kombineret de to herligheder i disse små æggehapsere, som vil gøre sig noget så fint på et påskefrokost bord eller bare på et normalt frokostbord – som tilbehør til nogle lækre salater eller ovenpå en rugbrødsmad. De er super sunde og rige på både protein og sunde fedtstoffer fra avocadoen og pinjekernerne.

Jeg må indrømme, at de smagte så godt, så jeg snuppede en hver gang jeg åbnede køleskabet, lige indtil der lige pludselig ikke var flere… Ups! Så jeg nåede aldrig at dele dem med nogen 😉

Rødbedespirene kan man sagtens undvære og er egenligt mest bare for pyntens skyld, da de gør lidt det samme som karsen i forhold til smag. Men flot ser det ud med rødt konfetti, som naturen selv har skabt 🙂

Find flere opskrifter med inspiration til en sund påske her >>>

Æg med avocadofyld

Print opskrift
Antal: 12 hapsere Cooking Time: 15 min.

ingredienser

  • 6 æg
  • Saften fra ½ lime
  • 2 små avocado
  • salt og peber
  • 25 g. pinjekerner
  • Karse
  • Rødbedespirer

Sådan gør du:

1

Kog æggene til de er hårdkogte. Jeg gav mine 8 min.

2

Skyl dem under koldt vand til de er helt afkølede.

3

Halver og tag æggeblommerne ud

4

Imens æggene koger kan avocadofyldet laves. Avocado, lime, salt og peber og to æggeblommer moses med en gaffel. Smag til med salt og peber.

5

Put fyldet i æggene med en tsk.

6

Rist pinjekernerne og drys med pinjekerner, karse og rødbedespirer.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.