Quantcast
6. august 2016

Ovnbagt kylling med tomater og rødløg

Ovnbagt kylling
Ovnbagt kylling
Ovnbagt kylling

Hola chicas,
Så blev det lørdag, og jeg har været tidligt oppe og få streget en masse ting af min to do liste (pudser lige glorien). Jeg har simpelthen været så smadret hele ugen, så min lille hule trængte til noget omsorg og rengøringsmiddel.

Ovnbagt kylling, som kan passe sig selv i ovnen

Nu til dagens opskrift på ovnbagt kylling 🙂 Jeg er kæmpe fan af mad, der kræver minimal forberedelse, og som derefter står og passer sig selv i ovnen, og fylder mit lille hjem med den dejligste duft. Hak, hak, snit, snit, drys, drys, vente, vente – MAD! I retten her har jeg brugt overlårsfileter fra Danpo (modtaget i gave), som har fået lov til at hygge sig med en masse tomater, rødløg og squash. Man kan også vælge at bruge diverse rodfrugter eller hvad der nu ligger i bunden af grønsagsskuffen og synger på sidste vers 🙂

13936885_10210281756028995_1290550511_n_zpsryqniljt.jpg

Ovnbagt kylling med tomater og rødløg

Der er ikke noget fancy ved denne ovnbagt kylling med tomater og rødløg, men til gengæld smager den fantastisk og den kan stå og passe sig selv i ovnen det meste af tiden.
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 min
Tilberedelse45 min
I alt1 t

Ingredienser

 • 500 g. cherrytomater
 • 4 rødløg
 • 1 squash
 • 4 fed hvidløg
 • Saften fra 1/2 citron
 • 1 spsk. olivenolie
 • Salt & peber
 • 1 pakke overlårsfilet fra Danpo (de er uden ben!)
 • Frisk persille til at drysse ovenpå

Tilberedelse

 • Det første du skal gøre er at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
 • Skær rødløg i både, hak hvidløg, og skær squashen i chunky stykker.
 • Hæld det hele over i et fad og placer kyllingen rundt omkring.
 • Vælt det hele rundt i olivenolie, salt, peber og citronsaft.
 • Voila, så er den klar til at komme i ovnen. Rør gerne rundt en gang i mellem. Det er simpelthen så dumt, men jeg har glemt, hvor lang tid jeg gav ovnbagt kylling. Tror det var omkring 45 min…
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments