


Hola chicas,
Så blev det lørdag, og jeg har været tidligt oppe og få streget en masse ting af min to do liste (pudser lige glorien). Jeg har simpelthen været så smadret hele ugen, så min lille hule trængte til noget omsorg og rengøringsmiddel.
Nu til dagens opskrift 🙂 Jeg er kæmpe fan af mad, der kræver minimal forberedelse, og som derefter står og passer sig selv i ovnen, og fylder mit lille hjem med den dejligste duft. Hak, hak, snit, snit, drys, drys, vente, vente – MAD! I retten her har jeg brugt overlårsfileter fra Danpo (modtaget i gave), som har fået lov til at hygge sig med en masse tomater, rødløg og squash. Man kan også vælge at bruge diverse rodfrugter eller hvad der nu ligger i bunden af grønsagsskuffen og synger på sidste vers 🙂
Det skal du bruge:
500 g. cherrytomater
4 rødløg
1 squash
4 fed hvidløg
Saften fra 1/2 citron
1 spsk. olivenolie
Salt & peber
1 pakke overlårsfilet fra Danpo (de er uden ben!)
Frisk persille til at drysse ovenpå
Så nemt er det:
1. Det første du skal gøre er at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
2. Skær rødløg i både, hak hvidløg, og skær squashen i chunky stykker.
3. Hæld det hele over i et fad og placer kyllingen rundt omkring.
4. Vælt det hele rundt i olivenolie, salt, peber og citronsaft.
5. Voila, så er retten klar til at komme i ovnen. Rør gerne rundt en gang i mellem. Det er simpelthen så dumt, men jeg har glemt, hvor lang tid jeg gav retten. Tror det var omkring 45 min…