🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Hjemmelavet fars dag gave – gratis download

Det er fars dag lige om lidt og jeg er altså en af dem, der er hoppet med på den vogn. Jeg synes sådan nogle mærkedage er vildt hyggelige, selvom min far selvfølgelig er verdens bedste far hver dag 😉 Til gengæld så er han mega svær at give gaver til. Manden har ALT og mangler han noget, så køber han det. Sådan tænker jeg det er med mange fædre. Derfor her jeg nu fundet på at lave en hjemmelavet fars dag gave.

Før jeg skriver videre, har jeg også lige lyst til at sætte ord på, at mærkedage som denne også må være svære for mange. Hvis fars dag af den ene eller andre grund ikke er din yndlings dag på året, så håber jeg, at du i stedet forkæler dig selv med noget lækkert og giver dig selv en ekstra stor krammer <3

Nem og personlig fars dag gave

I år står jeg også for fars dags gave til min mand, da vores to børn stadig er for små til den slags. Selvom Viona er blevet en pro til at plukke blomster fra fremmedes haver, haha. Tais er heller ikke altid lige nem at give gaver til, men hvis der er én ting han altid bliver glad for, så er det noget lækkert og spiseligt af en art.

fars dag gave

Hjemmelavet fars dag gave – nemt og hyggeligt

De bedste gaver er de hjemmelavede slags. Især på en dag som fars dag, hvor det ikke så meget er selve gaven, der tæller, men tanken og gestusen. Hvorfor ikke give ham hans yndlings snack? Et glas fyldt med lakridspiber, chokolade, guldmønter eller hvad der nu er hans thing.

Her har jeg lavet et label, hvor der står ‘Fars stache’, som du kan downloade helt gratis og printe og så sætte det på en bøtte eller glas. Det kan være et billigt sylteglas eller det kan være et gammelt pastasovsglas, du har rengjort.

Se min guide til, hvordan man nemt fjerner etiketter her på glas her

fars dag gave

¨

En sund nøddeblanding med smarties

Dette års fars dag gaver bliver et stort glas med en sund nøddeblanding med smarties i. Den består af mandler, peanuts, rosiner og smarties. Meget simpelt. Nederst kan du se måleforholdende, hvis du også har lyst til at forære sådan et her glas. Ellers, så kan du jo som tidligere skrevet, fylde det med lige præcis dét du har lyst til 🙂

hjemmelaver far's dag gave label til print

Gratis download – print selv

Jeg synes selv denne her fars dag gave er fuldstændig genial og nu behøver du aldrig have fars dag gave krise igen. Du tager bare et stort (eller lille) glas og fylder det med godter.

Du kan få dit helt eget label GRATIS ved at downloade det som pdf. Jeg har designet, så der både er en sort/hvid version og en version med grå baggrund.

DOWNLOAD HER

fars dag gave

Inspiration til spiselige gaver

Mangler du inspiration til , hvad du ellers kan putte i glasset, så har jeg allerede en god samling af spiselige gaver. Du kan eksempelvis fylde det med:

Hjemmelavede saltkarameller 

Brændte mandler

Salte mandler 

Chokolade mandler med chokolade og flagesalt

far's stache label

DOWNLOAD HER

Hvis du forærer en far i dit liv et glas med ‘Fars stache’, så vil jeg blive rigtig, rigtig glad, hvis du har lyst til at vise mig resultatet. Det kunne være hyggeligt 😀 Enten kan du tagge mig på Instagram, hvor jeg hedder @beetrootbakery og ellers må du også meget gerne sende et billede til min mail, som er beetrootbakery@hotmail.com

Reklamelinks er markeret med*

fars dag gave
Ingen bedømmelser endnu

Hjemmelavet fars dag gave – gratis download

Her har du en sjov og nem idé til en fars dag gave. Alt du skal gøre er at fylde et glas med snacks og klistre et mærkat på.
Antal: 1 gave

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 5 minutter

Ingredienser 

  • 2 dl saltede peanuts
  • 2 dl mandler
  • 1 dl smarties
  • 1 dl rosiner

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienserne og hæld blandingen på et glas.
  • Print etiketterne ud. Klip dem ud og lim dem på (medmindre du printer på klistermærkepapir)
  • Pynt evt med et bånd.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

Ingen bedømmelser endnu
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments