5. september 2018

Fem vegetariske hverdagsretter

Jeg prøver at skrue endnu mere op for grønsagerne, linserne og bønnerne og endnu mere ned for kødforbruget i min kost, og det synes jeg egentligt går meget godt. Men indrømmet, nogle gange kræver det lidt ekstra fantasi og inspiration. Nu har jeg jo lavet spaghetti kødsovs og lasagne i så mange år af mit liv (og laver det også stadig nogle gange), så det er lige med at finde nogle klassikere, der kan erstatte (eller afveksle) de gamle 🙂

Her er fem grønne retter, som jeg er blevet rigtig glad for at lave og som er super til aftensmad i hverdagen.

Jeg har delt link til opskrifterne under hvert billede 🙂

Curry med quinoa og kartofler

Fem vegetariske hverdagsretter 1

FÅ OPSKRIFTEN HER

Dahl med kokosmælk

Fem vegetariske hverdagsretter 3

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med grønne linser og bulgur

Fem vegetariske hverdagsretter 5

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med sød kartoffel og grønne linser

Fem vegetariske hverdagsretter 7

FÅ OPSKRIFTEN HER

Vegetarisk panang curry med peanut butter

Fem vegetariske hverdagsretter 9

FÅ OPSKRIFTEN HER

Fem vegetariske hverdagsretter 11
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments