🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Fem vegetariske hverdagsretter

Jeg prøver at skrue endnu mere op for grønsagerne, linserne og bønnerne og endnu mere ned for kødforbruget i min kost, og det synes jeg egentligt går meget godt. Men indrømmet, nogle gange kræver det lidt ekstra fantasi og inspiration. Nu har jeg jo lavet spaghetti kødsovs og lasagne i så mange år af mit liv (og laver det også stadig nogle gange), så det er lige med at finde nogle klassikere, der kan erstatte (eller afveksle) de gamle 🙂

Her er fem vegetariske hverdagsretter, som jeg er blevet rigtig glad for at lave og som er super til aftensmad i hverdagen.

Jeg har delt link til opskrifterne under hvert billede 🙂

Curry med quinoa og kartofler

Fem vegetariske hverdagsretter 1

FÅ OPSKRIFTEN HER

Dahl med kokosmælk

Fem vegetariske hverdagsretter 2

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med grønne linser og bulgur

Fem vegetariske hverdagsretter 3

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med sød kartoffel og grønne linser

Fem vegetariske hverdagsretter 4

FÅ OPSKRIFTEN HER

Vegetarisk panang curry med peanut butter

Fem vegetariske hverdagsretter 5

FÅ OPSKRIFTEN HER

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments