Annonce

Fem vegetariske hverdagsretter

Jeg prøver at skrue endnu mere op for grønsagerne, linserne og bønnerne og endnu mere ned for kødforbruget i min kost, og det synes jeg egentligt går meget godt. Men indrømmet, nogle gange kræver det lidt ekstra fantasi og inspiration. Nu har jeg jo lavet spaghetti kødsovs og lasagne i så mange år af mit liv (og laver det også stadig nogle gange), så det er lige med at finde nogle klassikere, der kan erstatte (eller afveksle) de gamle 🙂

Her er fem vegetariske hverdagsretter, som jeg er blevet rigtig glad for at lave og som er super til aftensmad i hverdagen.

Jeg har delt link til opskrifterne under hvert billede 🙂

Curry med quinoa og kartofler

Fem vegetariske hverdagsretter 1

FÅ OPSKRIFTEN HER

Dahl med kokosmælk

Fem vegetariske hverdagsretter 2

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med grønne linser og bulgur

Fem vegetariske hverdagsretter 3

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med sød kartoffel og grønne linser

Fem vegetariske hverdagsretter 4

FÅ OPSKRIFTEN HER

Vegetarisk panang curry med peanut butter

Fem vegetariske hverdagsretter 5

FÅ OPSKRIFTEN HER

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments