Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Curry med quinoa og kartofler

Curry med quinoa og kartofler
Curry med quinoa og kartofler
Curry med quinoa og kartofler

Curry med quinoa og kartofler: quinoa fungerer bare

Jeg ved ikke, hvad det er med mig og quinoa, men jeg elsker simpelthen de små superfrø. Især de hvide af slagsen. Det er jo egentligt meget heldigt, for de er super sunde og udemærkede til kødfri retter – og sådan nogle prøver vi at spise flere af her i bageriet.

Denne her ret er en curry med quinoa, kartofler og grønt i form af bønner og spinat. Den er krydret med karry og gurkemeje og smager dejligt med en sjat creme fraiche og noget nanbrød. Hvis man er rigtig god, laver man hjemmelavet pandebrød. Mmh det smager også godt.

Find flere opskrifter på vegetar gryderetter her, hvor jeg har samlet en masse opskrifter med bælgfrugter.

Reklamelinks er markeret med*

Opskrift med kartofler
5 fra 3 stemmer

Curry med quinoa og kartofler

Denne opskrift på curry med quinoa og kartofler er nem at lave, lækker og smager fantastisk. Giv den et forsøg!
Antal: 4 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 800 g kartofler
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 1 ½ dl quinoa
  • 1 grønsagsboullion
  • 200 g frosne bønner
  • 75 g frisk spinat
  • Olivenolie til at steg i
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem til de er møre, men ikke helt gennemkogte
    800 g kartofler
  • Hak løg og hvidløg og steg dem i en stor gryde i noget olivenolie
    1 løg,2 fed hvidløg
  • Efter 2 min tilsættes karry og gurkemeje
    2 tsk karry,2 tsk gurkemeje
  • Når krydderierne er svitset tilsættes kokosmælk, vand, quinoa og boullion. Lad retten simre i ca. 15 min.
    1 dåse kokosmælk,1 ½ dl quinoa,1 dl vand,1 grønsagsboullion
  • Tilsæt da 200 g. frosne bønner og lad retten simre i yderligere 5.
    200 g frosne bønner
  • Tilsæt tilsidst kartoflerne og 75 g. frisk spinat. Rør rundt til det er faldet sammen.
    75 g frisk spinat
  • Smag til med salt og peber og evt. mere karry eller gurkemeje.
    Salt og peber
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments