🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sukkerfri og glutenfri raw cake med avocado

Jeg elsker raw cakes. I hvert fald de fleste af dem, jeg har smagt. De mætter på sådan en dejlig måde, hvor man får stillet lækkersulten, men hvor man samtidigt ikke føler sig overmæt bagefter. Et lille stykke er ofte nok, da de kan være meget tunge i det.  Denne version er en sukkerfri og glutenfri raw cake med en nøddebund og en chokoladetop baseret på avocado. Tro mig, den smager altså rigtig godt (!), selvom du måske sidder og tænker ‘det er da ikke en kage’.

En nem opskrift på raw cake

Jeg synes ofte at opskrifter på sukkerfri og glutenfri raw cakes godt kan gå hen og blive ret lange og fuld af underlige ingredienser. Derfor har jeg holdt denne opskrift super simpel. Den er lynhurtig at lave og du kan få alle ingredienserne i et helt normalt supermarked.

Det er ikke den sødeste kage, men den kan sagtens gøres sødere ved at tilføje ekstra honning til toppingen. Jeg kan personligt godt lide, at man kan smage nøddebunden blandet med en chokoladesmag, der er lidt til den bitre side. Perfekt til en kop kaffe, hvis du spørger mig 🙂

Sukkerfri og glutenfri raw cake
Sukkerfri og glutenfri raw cake bund
Sukkerfri og glutenfri raw cake

Flere opskrifter på sund(ere) kager

Leder du efter inspiration til flere kager i den sunde ende, så har jeg her samlet lidt fra arkiverne til dig 🙂

Svampet og sukkerfri rødbedekage 

Glutenfri og sukkerfri dadelkage med chokolade

Glutenfri og sukkerfri raw gulerodskage

Chokolademuffins med sorte bønner og peanut butter topping

Sukkerfri og glutenfri raw cake

Opskrift på sukkerfri og glutenfri raw cake med avocado

Reklamelinks er markeret med*

glutenfri raw cake
5 fra 3 stemmer

Sukkerfri og glutenfri raw cake med avocado

Jeg synes ofte at opskrifter på sukkerfri og glutenfri raw cakes godt kan gå hen og blive ret lange og fuld af underlige ingredienser. Derfor har jeg holdt denne opskrift super simpel. Den er lynhurtig at lave og du kan få alle ingredienserne i et helt normalt supermarked.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

 • 1 dl mandler
 • 300 g friske dadler
 • 1 dl kokosmel
 • ½ tsk salt
 • 2 store avocadoer
 • 125 g kakaopulver
 • 1 dl kokosmælk
 • 3 spsk honning
 • 2 tsk vaniljepulver

Tilberedelse

 • Først skal bundes laves. Blend mandler, dadler, kokosmel og salt, så massen får en flydende, men også lidt chunky konsistens. Jeg bruger en foodprocessor.
  1 dl mandler,300 g friske dadler,1 dl kokosmel,1/2 tsk salt
 • Pres massen ned i en springform (21 cm), så konsistensen bliver helt tæt. Sæt bunden på køl i køleskabet, mens du laver fyldet.
 • Tag en stor skål og blend avocado, kakaopulver, kokosmælk, honning og vaniljepulver med en stavblender. Hæld derefter massen ovenpå bunden og stil den i køleskabet i et par timer, så den kan sætte sig lidt. Pynt med kokosmel eller friske bær.
  2 store avocadoer,125 g kakaopulver,1 dl kokosmælk,3 spsk honning,2 tsk vaniljepulver
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments