🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Opskrift: Nem instant suppe

Øv noget ondt, ondt vejr vi har været udsat for de sidste par dage. Mine tørre læber og røde kinder kan slet ikke lide det, så jeg prøver at opholde mig mest muligt indedøre, pakket ind i en masse varm strik og med noget varmt i hænderne. Når jeg har nået min kaffe-limit, så kan jeg godt lide at hygge mig med en kop nem instant suppe. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg har en svaghed for de der instant supper fra Knorr, hvor man bare hælder noget kogende vand på og rører rundt.

Instant suppe nem og billig at lave selv!

Problemet er bare, at de er pebrede i prisen, de absolut ingen næring indeholder, og så findes der ikke særlig mange forskellige smagsvarianter (hvilket nok er det største problem 😉 ). Så nu har jeg fundet en løsning, der løser ALLE mine store (STORE) problemer. Jeg laver da bare min egen nem instant suppe, som jeg kan have med på farten 🙂

Det er super nemt og smager 1000 gange bedre. Her har jeg lavet en thai inspireret version med svampe, spinat og risnudler, men man kan helt sikkert også eksperimentere med masser af andre smagsvarianter.

instant suppe
instant suppe
instant suppe

Reklamelinks er markeret med*

vsco_121116_zpssqldnjqk.jpg
5 fra 1 stemme

Opskrift: Nem instant suppe

Denne opskrift på nem instant suppe er først og fremmest nem at lave! Hertil smager den super lækkert
Antal: 1 person

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 3 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 8 minutter

Ingredienser 

 • 1 håndfuld risnudler
 • 1 spsk soya
 • 1 spsk tamari
 • ½ tsk grønsagsboullion
 • 2 hakkede forårsløg
 • 1 håndfuld shitake svampe
 • 1 lille håndfuld frisk spinat
 • 1 lille håndfuld bønnespirer
 • Lidt frisk finthakket chili

Tilberedelse

 • Kog noget vand og hæld det over risnudlerne. Lad dem stå og trække i 3 min. og hæld derefter vandet fra.
  1 håndfuld risnudler
 • Hæld først soya og tamari i glasset og fyld det derefter op med de øvrige ingredienser.
  1 spsk soya,1 spsk tamari,1/2 tsk grønsagsboullion,2 hakkede forårsløg,1 håndfuld shitake svampe,1 lille håndfuld frisk spinat,1 lille håndfuld bønnespirer,Lidt frisk finthakket chili
 • Sæt låg på og hæld kogende vand over, når du er klar til at spise.
 • Lad det trække et par minutter og rør godt rundt.

Noter

Note: Hvor meget du skal bruge af de forskellige ingredienser kommer meget an på, hvor stor en beholder du vælger. Her har jeg brugt et Maison Jar (et stort syltetøjsglas)
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments