20. september 2014

Madmuffins med kylling og squash

Disse madmuffins med kylling, squash og soltørrede tomater er en sikker vinder til frokosten eller til at snacke på farten. De er spækket med proteiner fra både æg, kyllingpølser og havregryn og så smager de bare mega godt. De er små og kompakte og man behøver ikke spise særlig mange af dem for få fyldt op på energidepotet.

madmuffins med kylling

Madmuffins med kylling der kan fryses

Det smarte ved madmuffins er, at de kan fryses, så du altid kan hive en pose op, når der er tomt i køleskabet. De kan laves med rigtig mange forskelige smage og ingredienser (jeg har linket til nogle flere af mine opskrifter senere i indlægget) og er en god måde at få ryddet ud i grønsags -og krydderiskuffen.

De er geniale til madpakken, men kan også spises til morgenmad eller som tilbehør til aftensmaden. Eksempelvis med en omgang sprøde bønnefritter til. Sådan har vi i hvert fald spist dem 🙂

madmuffins med kylling
madmuffins med kylling

Elsker du madmuffins?

Elsker du også en madmuffin spækket med gode sager? Så tjek også disse tre opskrifter fra bloggen:

Æggemuffins med sød kartoffel og bacon

Æggemuffins med kalkunbacon og broccoli 

Æggemuffins med ærter, majs og skinke

madmuffins med kylling
madmuffins med kylling

Madmuffins med kylling og squash

Fantastiske madmuffins, som nemt kan fryses ned. De er lækre, hurtig at lave og smager himmelsk!
5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse25 min
I alt40 min

Ingredienser

  • 150 g kyllingpølser (det svarer til 5 små)
  • 1 squash
  • 1 tsk karry
  • 6 æg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 spsk hakkede soltørrede tomater i olie
  • 2 dl havregryn
  • Salt & peber
  • Sesam til at drysse ovenpå

Tilberedelse

  • Skær kyllingpølserne i skiver af ca. 1 cm og halver derefter skiverne. Steg dem på en pande i lidt olivenolie og karry til de er blevet gyldne.
  • Riv squashen på den grove side af rivejernet og pres derefter væsken fra.
  • Hak den friske basilikum fint og pres de soltørrede tomater fri for olie – bare det værste.
  • Bland nu alle ingredienserne i en stor skål og rør godt rundt.
  • Hæld dejen i små muffinforme af silicone og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments