Quantcast
24. juli 2018

Æggemuffins til madpakken

Hold nu op, hvor er det bare vildt med det danske sommmervejr i år. I mean, hedebølge! Jeg elsker det, men jeg smelter også lidt. Tais har ferie nu, så vi er rykket hjem i min fars lejlighed, som har have. Det forklarer også, hvorfor jeg har været lidt stille på bloggen og på min Instagram de sidste par dage. Der er gået totalt feriestemning i den. Vi triller en tur, spiser noget god mad, læser i en bog. Åh, det er livet.

Æggemuffins til madpakken

Men jeg har nogle opskrifter klar til dig, og dem skal du ikke snydes for 🙂 Jeg ved ikke med dig, men jeg spiser tit lidt lettere måltider, når det er så varmt, og der er æggemuffins super gode. De giver masser af næring og protein, uden at man føler sig overmæt. Og så er de også rigtig gode til at have med i madpakken, når man skal på tur eller til tilbehør til grillmaden.

Jeg har lavet mine med broccoli og kalkunbacon, men du kan bruge det meste fra grønsagsskuffen.

Se også mine andre opskrifter på madmuffins her >>>

Æggemuffins til madpakken
Æggemuffins til madpakken 1
Reklamelinks er markeret med*
Æggemuffins til madpakken

Æggemuffins til madpakken

Sunde æggemuffins med madpakken med broccoli, kalkunbacon, oliven og kerner på toppen.
5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse20 min
I alt35 min

Ingredienser

 • 1 pakke kalkunbacon (125 g)
 • 1 løg
 • 1 fed hvidløg
 • ½ broccoli
 • 10 æg
 • 2 spsk mælk
 • salt og peber
 • 12 oliven
 • Sorte sesam og græskarkerner til at drysse med

Tilberedelse

 • Skær kalkunbacon i skiver og steg det sprødt på en pande
 • Når det er sprødt tages det af og lægges over på en tallerken. Steg derefter hakket løg, hvidløg og broccoli i lidt olivenolie i ca. 10 min.
 • Pisk æggene i en skål og tilsæt mælk og salt og peber. Tilsæt derefter bacon og grønsager og hæld det i små muffinforme.
 • Læg en halveret oliven på hver muffin og drys med sesam og græskarkerner
 • Bag i ca. 20 min ved 200 grader.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments