🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

3 x sund iskaffe

Hvor mange sommerdage er vi efterhånden oppe på? Jeg er holdt om med at tælle, men det er mange og jeg er bange for, jeg bliver forvænt, haha. At jeg begynder at tage solstrålerne og de varmere temperaturer for givet. De skal nydes ekstra meget for lige pludselig er der regn og slud. Sådan er vejret i Danmark jo. Som en sur teenager!

Meeen det kan også blive for varmt. Vi er så heldige at have air con i stuen, så når det topper med sollys (og Viona sover) lægger jeg mig gerne i sofaen med en kop iskaffe. Jeg laver min kaffe meget tynd, da jeg ammer, og en barista vil helt sikkert ikke engang erklære den som en gyldig kop kaffe, men følelsen er der og det er nok for mig, haha.

Her er tre opskrifter på rigtig lækker iskaffe uden tilsat sukker. Du bestemmer helt selv, hvor stærke de skal være.

Iskaffe med koldbrygget kaffe

3 x sund iskaffe 1

Find opskriften her 

Ultra nem iskaffe med kaffeisterninger

3 x sund iskaffe 2

Find opskriften her

Cremet iskaffe med blendet banan

3 x sund iskaffe 3

<

Find opskriften her

Hvordan laver du din yndlings iskaffe?

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments