Annonce

3 x sund iskaffe

Hvor mange sommerdage er vi efterhånden oppe på? Jeg er holdt om med at tælle, men det er mange og jeg er bange for, jeg bliver forvænt, haha. At jeg begynder at tage solstrålerne og de varmere temperaturer for givet. De skal nydes ekstra meget for lige pludselig er der regn og slud. Sådan er vejret i Danmark jo. Som en sur teenager!

Meeen det kan også blive for varmt. Vi er så heldige at have air con i stuen, så når det topper med sollys (og Viona sover) lægger jeg mig gerne i sofaen med en kop iskaffe. Jeg laver min kaffe meget tynd, da jeg ammer, og en barista vil helt sikkert ikke engang erklære den som en gyldig kop kaffe, men følelsen er der og det er nok for mig, haha.

Her er tre opskrifter på rigtig lækker iskaffe uden tilsat sukker. Du bestemmer helt selv, hvor stærke de skal være.

Iskaffe med koldbrygget kaffe

3 x sund iskaffe 1

Find opskriften her 

Ultra nem iskaffe med kaffeisterninger

3 x sund iskaffe 2

Find opskriften her

Cremet iskaffe med blendet banan

3 x sund iskaffe 3

<

Find opskriften her

Hvordan laver du din yndlings iskaffe?

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments