Aftensmad

Seks opskrifter med grønkål

Grønkål. Bare ordet i sig selv lyder kedeligt og lidt for sundt. Det troede jeg også engang det var, men nu GLÆDER jeg mig altid til, at det kommer i sæson. Og det er det NU. Grønkål kan tilberedes på rigtig mange måder. Det kan spises råt, dampes, steges og bages i ovnen, hvor det bliver forvandlet til de lækreste sprøde chips.

Det gør selvfølgelig heller ikke noget, at det er en ekstrem sund grønsag, som er god for mange ting. Hjertet, knoglerne, fordøjelsen.

Er du ikke blevet overbevist? Eller mangler du inspiration til lækre retter med den fiberrige grønsag, så er der her seks opskrifter med grønkål, som er tilberedt på forskellige måder.

Pasta med grønkål og søde kartofler vendt i en cremet tahindressing
Opskrifter med grønkål

Vegetarisk curry med kartofler og grønkålOpskrifter med grønkål

Bowl med stegt grønkål og misodressing  Opskrifter med grønkål

Pasta med hampefrøpesto og grønkålOpskrifter med grønkål

Sprøde grønkålschips
Opskrifter med grønkål

Pastasalat med tun og grønkålOpskrifter med grønkål


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.