Aftensmad/ Pastaretter

Sund pastasalat med cremet tahindressing

15211634_10211395445710541_885589549_n_zpstc2w9xlh.jpg

 photo 15211634_10211395445710541_885589549_n_zpstc2w9xlh.jpg photo 15207948_10211395445910546_1901658002_n_zpsxvx0pwu5.jpg
De to ting der oftest får sneget sig med i min madlavning for tiden, må være grønkål og tahin. Så denne pastasalat med fuldkornspasta vendt i en cremet tahindressing, sprød grønkål og ckunky stykker søde kartofler er en ren kærlighedsblanding, der går lige i mit madhjerte. Det er sådan set en super nem ret at lave, og hvis man ikke har søde kartofler eller grønkål, kan man sagtens bruge andre grønsager. Jeg tror eksempelvis det kunne være super lækkert med blomkål og kartofler.

Det skal du bruge:
500 gram søde kartofler
125 gram grønkål
250 fuldkornspasta
3 spsk. tahin
2 spsk. olivenolie
2 spsk. soya
3 fed hvidløg
1/2 dl. vand
Havsalt
Olivenolie til at drysse med
Sesam til at drysse med

Så nemt er det:
1.
Forvarm ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl de søde kartofler og skær dem i chunky tern. Drys dem med olivenolie og havsalt og bag dem i ovnen i ca. 25 min. Eller til de er sprøde udenpå og bløde inden i. 
2.
Grønkål skylles og hakkes groft og drysses også med lidt olie og salt. Bag grønkålen med kartoflerne i de sidste 10 min. 
3.
Pastaen koges imens. 
4.
Så skal dressingen laves. Hak hvidløget fint og bland hvidløg, tahin, olivenolie, soya og vand. 
5.
Når alt er klar blandes alle ingredienser i en stor skål.
6.
Drys salaten med sesam.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.