Aftensmad/ Kyllingeretter

Kylling i pikantsovs

Kylling i pikantsovs

Kylling i pikantsovs

Kylling i pikantsovs

Nogle gange så glæder jeg mig særligt meget til at dele en opskrift med jer her på bloggen, og dette er en af de gange 🙂 Denne her ret med sunde kyllingedeller med spinat, en cremet sovs med pikantost og masser af grønsager, var nemlig toplækker.

Det er en rigtig vaskeægte hverdagsret, da den er nem at lave, sund og så vil jeg vove at påstå, at de fleste kan lide den. Smagen er mild og rund og der er sneget flere grønsager ind end man kan smage 😉 Og lad dig ikke skræmme af, at der skal pikantost i. Selv Tais, der ikke kan lide ost (en af hans eneste dårlige kvaliteter!!!) labbede retten i sig.

Se også min opskrift på PIKANT PASTA MED KYLLING OG BACON HER >>>

Kylling i pikantsovs

Print opskrift
Antal: Ca. 3-4 portioner

ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. spinat
  • 400 g hakket kylling
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 æg
  • 4 spsk. havregryn
  • 3 porre
  • Ca. 150 -200 g. pikant ost
  • 1 rød peberfrugt. Steg i ca. 5-10 min.
  • Tilsæt 1 dåse kokosmælk
  • 100 g. frisk spinat
  • 1 spsk. paprika
  • Olivenolie til at stege i

Sådan gør du:

1

Først laves kyllingedelllerne. Hak 1 løg, hvidløg og bland det i en skål med hakket kyllingekød, salt, peber, æg og havregryn

2

Steg ca. 100 g. frisk spinat på en pande til den falder sammen. Pres væsken ud og hak den groft og tilsæt derefter til kyllingefarsen

3

Ælt godt igennem og form ca. 15 stk. kyllingedeller - alt efter, hvor store du gerne vil have dem

4

Steg dem i olivenolie til de er færdige

5

Så er det blevet tid til at lave sovsen. Enten på en anden pande eller i en stor gryde

6

Steg 1 løg (halveret og skåret i skiver), porre skåret i skiver og peberfrugt i skiver i ca. 5-10 min.

7

Tilsæt kokosmælk, pikant ost, ca. 100 g. frisk spinat og paprika og lad det simre lidt

8

Bland derefter sovsen med kyllingedellerne og smag til med salt og peber

9

Server eksempelvis med frisk persille og blomkålsris

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Matilde Bil Pedersen
    21. august 2018 at 10:39

    Hej!
    Den lyder super lækker – lige som alle dine andre opskrifter (lavede lige din daal opskrift i går – mums!), men jeg kan ikke se mængden af pikant oppe i ingredienser?
    Kh

    • Reply
      Katharina
      22. august 2018 at 8:36

      Tusind tak 😀 Ej hvor dejligt at høre! Ups, ja det kan jeg godt se. Det er hermed tilføjet. Jeg har skrevet ca. 150 -200 g., så kan man lige smage sig frem. Håber du synes om den 🙂 Kh Katharina

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.