Baby bites fra 7/11 kan godt smutte tilbage i fryseposen, hvor de kom fra. De her grønne pølsehorn med broccoli og kyllingepølser er virkelig lækre og så slipper man for at blive totalt hvedemelsbombet. Ja, det lyder lidt skørt at bage med broccoli, men det er en super måde at få noget af den gode næring fra grøntsagen indenbords – især hvis man ikke er kæmpe fan.
Glutentfri pølsehorn med broccoli
De er lavet på et helt broccoli og derudover består dejen hovedsageligt af æg, havregryn og loppefrøskaller. Jeg har også tilsat parmesanost, hvilket godt kan undværes, men det giver virkelig noget til smagen 🙂
De her broccoli pølsehorn kan spises som en snack eller man kan spise dem med en salat til og nogle fritter, så har man et aftensmåltid.
Mangler du inspiration til salater, så tjek her >>>

Lækkerier til madpakken
Leder du efter inspiration til sunde snacks til madpakken, så er her tre opskrifter, som kan anbefales 🙂
Æggemuffins med sød kartoffel og bacon
Madmuffins med kylling og squash

Opskrift på pølsehorn med broccoli

Pølsehorn med broccoli
Ingredienser
- 1 broccoli
- 4 dl havregryn
- 2 spsk loppefrøskaller
- 5 æg
- ½ dl revet parmesanost
- ½ tsk salt
- 8 stk kyllingpølser
- Sesam og flagesalt til at drysse ovenpå
Tilberedelse
- Skær broccolien i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker. Bring noget vand i kog og put broccolien deri. Put låg på og lad det koge i ca. 4 minutter. Broccolien skal stadig have bid.
- Blend nu alle ingredienserne (bortset fra pølserne!) i en food processor til den får en tyk konsistens.
- Nu skal pølsebrødene formes. Dejen er meget klistret, så det er lidt af et griseri at få den rundt om pølserne, men det kan godt lade sig gøre. Det er noget med nærmest at trykke den på og fugte hænderne undervejs.
- Drys med sesam og flagesalt og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca. 25 minutter.