Annonce

Pasta i hokkaidosovs

Hvis du, ligesom jeg, er vild med cremede pastaretter, så er det her lige noget for dig 🙂 Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.

Det der med cremede sovser lavet på grønsager er noget, jeg vil eksperimenterer meget mere med, tror jeg.

Jeg havde jo også stor succes med denne ret: Pasta i cremet blomkålssovs 

Pasta i hokkaidosovs

Sovsen er krydret med hvidløg, timan og så har jeg også tilføjet spinat. Både for at få sneget noget grønt ind i retten, men også fordi jeg elsker spinat.

Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs

Tjek også min opskrift på: Bagt hokkaido med timian

Pasta i hokkaidosovs

Pasta i hokkaidosovs

Pasta i hokkaidosovs

Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse35 minutter
I alt45 minutter

Ingredienser

  • ½ hokkaido græskar
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g madlavningsfløde
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 250 g fuldkornspasta
  • salt og peber

Tilberedelse

  • Fjern kernerne fra græskaret og skær det i store tern. Fordel på en bageplade og drys med olivenolie, 1 tsk salt og hakket hvidløg.
    1/2 hokkaido græskar, 2 spsk olivenolie, 3 fed hvidløg
  • Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 20-25 min. Ternene skal være let gyldne.
  • Når græskaret har hygget sig i ca. 15 min. kan du gå igang med resten af retten. Vask spinaten og steg den på en pande i lidt olivenolie. Pres vandet godt ud og gem spinaten.
    250 g frisk spinat
  • Kog pastaen.
    250 g fuldkornspasta
  • Når græskaret er blevet blødt blendes det sammen med madlavningsfløde, 1 tsk salt og timian. Blend til det får en cremet konsistens.
    250 g madlavningsfløde, 1 håndfuld frisk timian
  • Nu er det blevet tid til at blande alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
    salt og peber
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments