Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hvis du, ligesom jeg, er vild med cremede pastaretter, så er det her lige noget for dig 🙂 Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
Det der med cremede sovser lavet på grønsager er noget, jeg vil eksperimenterer meget mere med, tror jeg.
Sovsen er krydret med hvidløg, timan og så har jeg også tilføjet spinat. Både for at få sneget noget grønt ind i retten, men også fordi jeg elsker spinat.
Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
Antal: 3personer
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 35 minuttermin
Samlet tid 45 minuttermin
(Undgå sort skærm)
Ingredienser
½hokkaido græskar
2spskolivenolie
2tsksalt
3fedhvidløg
250gfrisk spinat
250gmadlavningsfløde
1håndfuld frisk timian
250gfuldkornspasta
salt og peber
Tilberedelse
Fjern kernerne fra græskaret og skær det i store tern. Fordel på en bageplade og drys med olivenolie og salt. Pil de tre fed hvidløg og læg også dem på bagepladen.
Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 20-25 min. Ternene skal være let gyldne.
Når græskar og hvidløg har hygget sig i ca. 15 min. kan du gå igang med resten af retten. Vask spinaten og steg den på en pande i lidt olivenolie. Pres vandet godt ud og gem spinaten.
250 g frisk spinat
Kog pastaen.
250 g fuldkornspasta
Når græskaret er blevet blødt blendes græskar og hvidløg sammen med madlavningsfløde, 1 tsk salt og timian. Blend til det får en cremet konsistens.
250 g madlavningsfløde,1 håndfuld frisk timian
Nu er det blevet tid til at blande alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.