🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Opskrifter med hokkaido

Hokkaido er i sæson lige nu, så jeg har fået spist en hel del. Det er da også blevet til hele fire opskrifter med hokkaido her til bloggen, som alle er blevet ret gode, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Altså, jeg synes selvfølgelig også de små orange bolde smager super godt! Især min cremede pastaret med hokkaidosovs! Mmh den smager meget mere syndigt end den faktisk er.

Har du fået lavet nogle lækre retter med græskar? 🙂

Ovnbagt hokkaido med timian

Opskrifter med hokkaido

Nem quinoasalat med hokkaido og kikærter

Opskrifter med hokkaido

Hokkaidosuppe med gulerødder

Opskrifter med hokkaido

Pasta i cremet hokkaidosovs

Opskrifter med hokkaido

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments