12. oktober 2018

Opskrifter med hokkaido

Opskrifter med hokkaido

Hokkaido er i sæson lige nu, så jeg har fået spist en hel del. Altså, jeg synes selvfølgelig også de små orange bolde smager super godt! Det er da også blevet til hele fire opskrifter her til bloggen, som alle er blevet ret gode, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Især min cremede pastaret med hokkaidosovs! Mmh den smager meget mere syndigt end den faktisk er.

Har du fået lavet nogle lækre retter med græskar? 🙂

Ovnbagt hokkaido med timian

Opskrifter med hokkaido

Nem quinoasalat med hokkaido og kikærter

Opskrifter med hokkaido

Hokkaidosuppe med gulerødder

Opskrifter med hokkaido

Pasta i cremet hokkaidosovs

Opskrifter med hokkaido

Opskrifter med hokkaido 5
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments