Annonce

Hjemmelavet myntescrub

Hjemmelavet myntescrub1
myntescrub2
myntescrub3

Ikke en normal opskrift: hjemmelavet myntescrub

Få blød og velduftende hud med denne hjemmelavede myntescrub, der er lavet på sukker og mandelolie. Jeg troede selv, det var et kæmpe projekt at bikse en bodyscrub sammen (de er jo så dyre mange steder!), men det er det virkelig ikke. Tjek lige opskriften – det bliver seriøst ikke nemmere! Man kan også bruge salt, men sukker er mildere (og så smager det godt, hvis slikker dig på armen ;)). Jeg veksler gerne mellem denne og så min lime scrub, som jeg scrubber med ca. en gang om ugen. Det giver den blødeste hud og så sørger mandelolien for at fugte godt.


Hjemmelavet myntescrub 1

Hjemmelavet myntescrub

Dette er ikke en opskrift som du kan spise, men til gengæld bliver din hud super blød! Opskriften er selvfølgelig på min hjemmelavet myntescrub.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 minutter

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 25 dråber pebermynteolie
  • 2 dl mandelolie

Tilberedelse

  • Miks det hele sammen i en skål og rør rundt. Hæld evt. mere sukker eller olie i – afhængigt af, hvilken konsistens du gerne vil have.
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments