Annonce

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub
limescrub2
Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub

Hej dejlige jer,
I dag kommer der en lidt atypisk opskrift på bloggen. Selvom stort set alle ingredienser faktisk kan findes i køkkenet, så er det ikke en spiselig opskrift, men derimod en opskrift på en super lækker hjemmelavet lime-kokos bodyscrub, der giver silkebløde stænger og dufter himmelsk. Den er blandt andet lavet på limeolie og indeholder kokosolie, så man får nærmest lyst til at slikke på sig selv, når man står og scrubber. Haha.

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub: nem og billig at lave.

Det er første gang jeg har kastet mig ud i at lave en hjemmelavet scrub, men jeg er simpelthen så positivt overrasket over resultatet. Jeg er i hvert fald færdig med at smide flere hundrede kroner efter købe-scrubs, når nu jeg har fundet ud af, hvor nemt det er at lave dem selv. Derudover er det jo også et kæmpe plus, at man har hundrede procent kontrol over, hvad man propper i.

Og så vil jeg også lige minde om, at det er Mors Dag på søndag, så hvad med at forkæle din mor med en bodyscrub, der giver følelsen af hjemmespa og luksus? Evt. i en lille kurv med hendes yndlingsmagasin, et pakke te og nogle snacks, så det bliver en wellness kurv. Det er så hyggeligt med hjemmelavede, personlige gaver 🙂

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub 1

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub

En lidt atypisk opskrift på bloggen, da den ikke kan spises. Ikke desto mindre er dette en super nem og billig måde at lave sin egen hjemmelavet lime-kokos bodyscrub.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienserne i en skål og dryp til sidst limeolien i. Hvis den skal dufte kraftigere, så hældes flere dråber i.
  • Hæld derefter scrubben over på glas med låg. Hvis du synes den bliver for tør i det, så kan du løbende tilsætte mere mandelolie.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments