7. maj 2017

Hjemmelavet lime-kokos bodyscrub

limescrub1
limescrub2
limescrub3

Hej dejlige jer,
I dag kommer der en lidt atypisk opskrift på bloggen. Selvom stort set alle ingredienser faktisk kan findes i køkkenet, så er det ikke en spiselig opskrift, men derimod en opskrift på en super lækker hjemmelavet lime-kokos bodyscrub, der giver silkebløde stænger og dufter himmelsk. Den er blandt andet lavet på limeolie og indeholder kokosolie, så man får nærmest lyst til at slikke på sig selv, når man står og scrubber. Haha.

Det er første gang jeg har kastet mig ud i at lave en hjemmelavet scrub, men jeg er simpelthen så positivt overrasket over resultatet. Jeg er i hvert fald færdig med at smide flere hundrede kroner efter købe-scrubs, når nu jeg har fundet ud af, hvor nemt det er at lave dem selv. Derudover er det jo også et kæmpe plus, at man har hundrede procent kontrol over, hvad man propper i.

Og så vil jeg også lige minde om, at det er Mors Dag på søndag, så hvad med at forkæle din mor med en bodyscrub, der giver følelsen af hjemmespa og luksus? Evt. i en lille kurv med hendes yndlingsmagasin, et pakke te og nogle snacks, så det bliver en wellness kurv. Det er så hyggeligt med hjemmelavede, personlige gaver 🙂

Ps. Sorry mor, har totalt meget lige afsløret, hvad du får på søndag ;)!

Det skal du bruge:
25 dråber limeolie (en æterisk duftolie – kan købes i helsebutikker)
2,5 dl. sukker
0,5 dl. mandelolie
3 store spsk. kokosolie som bliver varmet op på en pande, så det bliver flydende

Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne i en skål og dryp til sidst limeolien i. Hvis den skal dufte kraftigere, så hældes flere dråber i. Hæld derefter scrubben over på glas med låg. Hvis du synes den bliver for tør i det, så kan du løbende tilsætte mere mandelolie.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments