🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Hjemmelavet bodyscrub med kaffegrums

bodyscrub med kaffegrums
bodyscrub med kaffegrums

Jeg har altid gået meget op i, hvilke produkter jeg bruger på min hud, da den er ret sart. Den bliver let irriteret og slår ud, så jeg prøver at holde mig fra de alt for farvestrålende cremer og sæber med lange ingredienslister, parfume og tilsætningsstoffer. Noget jeg kun har fået endnu mere fokus på, efter jeg blev gravid med Viona. Dét og så min passion for at mindske madspild har gjort, at jeg har kastet mig ud i at lave min egen bodyscrub med kaffegrums.

I stedet for at smide grumset ud efter en god omgang stempelkandekaffe, så kan du genanvende det og forkæle kroppen med en eksfolierende og opstrammende scrub. Ahmen, er det ikke bare smart? 😀 Jeg er ret så begejstret. Bare kald mig Ole Henriksen 😀

Hjemmelavet bodyscrub med kaffegrums

Denne her version er lavet med rørsukker, kokosolie og lidt kanel til at give duft. Jeg har ikke selv prøvet, men man kan også bruge mandelolie i stedet for kokosolie og salt i stedet for sukker. Jeg tror egentligt der er ret fri leg, når det kommer til hjemmelavede bodyscrubs. Så længe det er naturlige ingredienser man putter i 🙂 Og ikke noget, der rådner med det samme!

bodyscrub med kaffegrums

Hvad hjælper den med?
Kaffegrumsen virker eksfolierende, da koffeinen stimulerer blodet og opstrammer. Det skulle også være godt mod cellulite, da koffeinen virker vanddrivende. Olien giver fugt, så du får blød og fugtet hud efter brug.

Hvor kan den bruges?
Brug scrubben på hele kroppen. Kaffegrums skulle også være særligt godt til at modvirke madlugt, såsom eksempelvis løg, så du kan også have den stående ved håndvasken. Jeg synes den er for grov i teksturen til at bruge i ansigtet.

Hvordan bruger man den?
Påfør den ca. 2 gange om ugen eller efter behov. Påfør i blide cirkulærer bevægelser og skyld med vand. Det sviner en smule i badet, så du skal skylle efter med vand.

Kommer man til at lugte af kaffe?
Den har en kraftig kaffeduft først, men jeg synes ikke den hænger ved huden efter brug. Ikke vildsomt i hvert fald.

Prøv også denne scrub med lime og kokos >>>

Og denne scrub med mynthe >>>

Reklamelinks er markeret med*

bodyscrub med kaffegrums
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet bodyscrub med kaffegrums

Hjemmelavet bodyscrub med kaffegrums, der både eksfolierer og mindsker madspild.Brug den i badet eller giv den væk i gave.
Antal: 1 glas

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter

Ingredienser 

  • 6 spsk brugt kaffegrums (husk at få presset vandet godt ud, da scrubben ellers bliver meget tynd i konsistensen)
  • 6 spsk rørsukker (almindeligt sukker kan også bruges)
  • 2 tsk kanel
  • 3 spsk kokosolie

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienser og rør godt rundt. Tilsæt evt mere olie, hvis du gerne vil have en mere flydende konsistens. Hæld den derefter i en lufttæt beholder.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments