DIY

Hjemmelavet myntescrub

Hjemmelavet myntescrub1 myntescrub2 myntescrub3Få blød og velduftende hud med denne hjemmelavede myntescrub, der er lavet på sukker og mandelolie. Jeg troede selv, det var et kæmpe projekt at bikse en bodyscrub sammen (de er jo så dyre mange steder!), men det er det virkelig ikke. Tjek lige opskriften – det bliver seriøst ikke nemmere! Man kan også bruge salt, men sukker er mildere (og så smager det godt, hvis slikker dig på armen ;)). Jeg veksler gerne mellem denne og så min lime scrub, som jeg scrubber med ca. en gang om ugen. Det giver den blødeste hud og så sørger mandelolien for at fugte godt.


Opskrift på hjemmelavet myntescrub

Det skal du bruge: 
2 dl sukker
ca. 25 dråber pebermynteolie
2 dl. mandelolie

Så nemt er det: 
Miks det hele sammen i en skål og rør rundt. Hæld evt. mere sukker eller olie i – afhængigt af, hvilken konsistens du gerne vil have.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.