Quantcast
16. august 2020

Grøn salat med mozzarella og pinjekerner

Her har du opskriften på en grøn salat med mozzarella, edamamebønner, avocado, tomat, frisk basilikum og pinjekerner. Den er ideel som tilbehør til diverse retter, men den kan også spises som en frokostsalat som den er. Evt. med et stykke kylling eller laks til, hvis man er til den slags. Den er vildt nem at bikse sammen. Ja, jeg vil vove at påstå, at den kan laves på 10 minutter.

Nem grøn salat med mozzarella og alt muligt godt

Jeg elsker virkelig en god salat, og det siger jeg altså ikke for at lyde hellig. Det er sandt! Sådan en rigtig lækker frisk salat med forskellige komponenter, der passer godt sammen. Noget sødt, salt, sprødt, blødt. Mmmh. Her går den bløde avocado super godt til de sprøde bønner, de ristede pinjekerner og de friske tomater. Salaten er smagt til med citronsaft, olivenolie og salt og peber. Helt enkelt og meget nemt.

Leder du efter inspiration til andre lækre salater, så tjek også disse:

Kikærtesalat med agurk og tomat // Nem græsk salat med feta // Rødbedesalat med feta og sesam // Quinoasalat med kikærter og soltørrede tomater

grøn salat med mozzarella

Spis den til

Som sagt, så kan man spise denne her grønne salat med mozzarella til rigtig mange forskellige ting, men her er nogle forslag, som jeg håber kan inspirere 🙂

Du kan eksempelvis servere den til:

Quinoafrikadeller med gulerødder og majs

Vegetariske blomkålsfrikadeller

Veganske frikadeller med røde linser og saltede peanuts

Måske du selv har nogle andre gode forslag?

grøn salat med mozzarella
grøn salat med mozzarella
grøn salat med mozzarella
Grøn salat med mozzarella

Grøn salat med mozzarella og pinjekerner

Den skønneste salat med lutter gode sager. Mozzarella, edamamebønner, avocado, pinjekerner og cherry tomater. Perfekt som tilbehør.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 portioner
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min

Ingredienser

  • 3 dl edamamebønner (fra frost)
  • 2 modne avocadoer
  • 10 cherry tomater
  • 1 stor kugle frisk mozzarella
  • 1/2 dl pinjekerner
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 spsk citronsaft
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Hvis dine edamamebønner er frosne, så put dem i en si og hæld varm vand/kogende vand over.
  • Rist pinjekernerne på en pande til de begynder at blive gyldne.
  • Skær tomater i halve og avocadoen i tern og bland med edamamebønnerne i en skål eller på et fad.
  • Skær den friske mozzarella i tern og bland med de andre ingredienser.
  • Skyld den friske basilikum og skær i små strimler.
  • Miks nu alle ingredienser og drys med lidt olivenolie, citronsaft og smag til med salt og peber.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments