🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner

Her har du opskriften på den lækreste jordbærsalat med mozzarella, ristede græskarkerner og avocado. En rigtig sommersalat? Fuld af flotte farver og lækre smage. Denne er med ristede græskarkerner, men du kan også sagtens bruge pinjekerner, solsikkekerner eller salte mandler. Jorbær kan byttes ud med vandmelon eller brombær og mozzarellaen med feta, og vupti, så har du en helt anden salat. Det er det der er så smart ved de her sommersalater. De kan næsten ikke andet end at smage godt med alle de lækre friske råvarer 🙂

Tjek også mine opskrifter på sommersalat med vandmelon og kartoffelsalat med grønne bønner.

jordbærsalat med mozzarella
jordbærsalat med mozzarella
jordbærsalat med mozzarella

Reklamelinks er markeret med*

jordbærsalat med mozzarella
5 fra 1 stemme

Jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner

Her har du opskriften på den lækreste jordbærsalat med mozzarella, ristede græskarkerner og avocado. En rigtig sommersalat fuld af flotte farver og lækre smage
Antal: 4 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

  • 4 spsk græskarkerner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk havsalt
  • 75 g grøn salat (jeg brugte vårsalat)
  • 11 små mozzarellakugler
  • 7 jordbær
  • 1 avocado
  • Balsamico glaze til dressing

Tilberedelse

  • Rist græskarkerne på en pande med olivenolie og salt til de begynder at blive gyldne.
    4 spsk græskarkerner,2 spsk olivenolie,1 tsk havsalt
  • Vask salat og drys med mozzarella, jordbær skåret i små både og avocado i tern.
    75 g grøn salat,11 små mozzarellakugler,7 jordbær,1 avocado
  • Drys med græskarkerner, når de er kølet af.
  • Slut af med balsamico glaze.
    Balsamico glaze til dressing
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments