

Lav denne salat hvis du:
– Synes mad der er pænt smager bedre.
– Gerne vil slå to fluer med et smæk og få et flot billede til Instagram, nu du er i gang.
– Vil lave en salat, der mætter og som indeholder en masse godt for kroppen.
– Gerne vil have en proteinrig salat uden kød.
– Gerne vil lave en salat, som ser imponerende ud, men som i virkeligheden kun har taget 10 min at bikse sammen.


Opskrift på sommersalat med grillost: lav den med hvad du har i køleskabet.
Her kommer opskriften på sommersalat med grillost, men husk, at når det kommer til salater, så behøver man ikke at følge opskrifter slavisk (det gør jeg i hvert fald sjældent). Hvis du ikke har alle ingredienserne, eller der er noget du ikke kan lide, så kig i køleskabet og lad dig inspirere. Squash kan eksempelvis sagtens byttes ud med aubergine eller søde kartofler, og i stedet for blåbær, kan man drysse med jordbær. Alt er muligt in the land of salads!
Reklamelinks er markeret med*

Sommersalat med grillost
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
Salaten
- 1 squash
- 1 pakke grillost
- 75 g frisk spinat
- 1 avocado
- 1 håndfuld blåbær
- Lidt sesam og græskarkerner til at drysse med
Dressingen
- 5 spsk olivenolie
- Saften fra 1 lille citron
- 2 spsk vand
- 1 tsk havsalt
- 1 tsk peber
- 2 tsk oregano
- 1 tsk flydende honning
Tilberedelse
- Skær din squash i tynde skiver (ca. 0,5 cm) og steg dem på en pande i olivenolie til de begynder at tage farve. Drys med salt og peber. Tag dem af og læg dem på en tallerken, så de kan køle af.
- Skær grillosten i skiver (også ca. 0,5 cm) og steg dem på panden til de bliver sprøde. Ca. 3-4 min på hver side.
- Fordel den friske spinat, avocadoskiver og blåbær på et stor fad eller i en skål. Læg grillost og squash ovenpå og drys med græskarkerner og sesam.
- Nu skal dressingen laves. Bland alle ingredienser i en skål og smag til om den er, som du godt kan lide den 🙂
- Hæld dressingen over salaten og voila, så er der serveret 🙂