🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sommersalat med vandmelon

Jeg elsker sommersalater, og er der noget, der smager sommerligt, så må det være vandmelon (og jordbær, ærter og kirsebær selvfølgelig!). Faktisk tog det noget tid før jeg var overbevist om, hvor lækkert vandmelonsalat er, men nu er jeg til gengæld også kæmpe fan. Saftig vandmelon, saltet feta og en god balsamico glaze. Muuums.

Denne version er med vandmelon, avocado, grøn salat, pinkekerner og balsamico glaze, men man også tilføje eller bytte nogle af råvarerne ud med:

– Rødløg i tynde skiver
– Ristede solsikkekerner
– Spinatblade
– Frisk mynthe
– Frisk basilikum
– Jordbær
– Oliven

Spis den eksempelvis til denne tomattærte med butterdej

Sommersalat med vandmelon
Vandmelonsalat
Vandmelonsalat

Reklamelinks er markeret med*

Vandmelonsalat
5 fra 1 stemme

Sommersalat med vandmelon

Den ultimative sommersalat med blandt andet vandmelon, saltet feta og balsamico glaze.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter

Ingredienser 

 • 35 g pinjekerner
 • 75 g grøn salat (jeg brugte vårsalat)
 • 1 avocado
 • 2 skiver vandmelon, runde (eller mere hvis du har lyst)
 • 3 spsk feta/salattern
 • Balsamico glaze til at drysse ovenpå

Tilberedelse

 • Rist pinjekernerne på en pande til de bliver gyldne og lad dem køle af.
  35 g pinjekerner
 • Vask salaten godt og put den i en skål eller på et stort fad.
  75 g grøn salat
 • Skær avocado og vandmelon i mundrette tern og fordel over salaten.
  1 avocado,2 skiver vandmelon, runde
 • Drys med salattern, pinjekerner og til sidst balsamico glaze
  3 spsk feta/salattern,Balsamico glaze til at drysse ovenpå
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments