🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Børnevenlig snack mix med kammerjunkere

Her har du opskriften på en børnevenlig snack mix med blandt andet mini kammerjunkere. Jeg synes, det er så hyggeligt at lave mine egne snack mixes. Man kan lave alle mulige sjove blandinger og personliggøre dem, så de bliver lige som man godt kan lide dem. Et andet plus er også, at du kan sparre mange penge på selv at mixe i forhold til at købe diverse færdigblandinger. Alt afhængigt af, hvad du blander selvfølgelig 😉

De fungerer også rigtig godt som en spiselig gave eller værtindegave. Jeg har eksempelvis foræret min lillebror et glas, så han havde lidt lækkert til sin eksamensopgave. Med lidt stof på låget og et bånd om, så har du en rigtig fin gave 🙂

Nem børnevenlig snack mix

Her har jeg lavet en børnevenlig snack mix med saltede peanuts, mini kammerjunkere (for at gøre den lidt sommerlig), hvide chokoladeknapper og chokolade peanuts. Jeg skriver i overskriften, at den er børnevenlig, men den er bestemt også voksenvenlig. Bare lige så der ikke er nogen tvivl 😉

Måske du også kan huske min Fars Dag gave snack mix? Ellers kan du se den her.

Børnevenlig snack mix

Andre forslag til, hvad du kan putte i din snack mix

Listen over lækkerier du kan putte i din snack mix er virkelig lang. Mit bedste råd er at blande omkring fire forskellige ting. Det synes jeg fungerer godt i forhold til at få variation, men hvor der heller ikke er alt for mange forskellige ting i.

Andet du kunne putte i:

Alle former for nødder (valnødder, mandler, cashewnødder osv)

Diverse tørret frugt

Mini kiks og småkager

Skumfiduser

Diverse stykker slik

Smarties, chokolade peanuts, chokolade mandler osv.

Børnevenlig snack mix med peanuts

Reklamelinks er markeret med*

Børnevenlig snack mix
Ingen bedømmelser endnu

Børnevenlig snack mix med kammerjunkere

Det er super nemt at lave sådan en her hjemmelavet snack mix og børnene elsker det!

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

  • 1 dl mini kammerjunkere
  • 1 dl farvede chokolade peanuts
  • 1 dl hvide chokoladeknapper
  • 2 dl saltede peanuts

Tilberedelse

  • Bland det hele i en skål og hæld det i et glas.
  • Pynt evt med et stykke papir/stof, som du har klippet enten rundt eller firkantet.
  • Bind en elastik om, så det sidder fast og slut så af med et fint pyntebånd.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

Ingen bedømmelser endnu
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments