Morgenmad/ Sundt og sødt

Sød chokolade omelet

soedchokoladeomelet1 soedchokoladeomelet2 soedchokoladeomelet3 soedchokoladeomelet4

Godmorgen yndlings,
Det er søndag morgen-ish, og jeg har lige fortæret en god portion røræg og en skål skyr med vaniliepulver, mandler og hørfrø. T sidder i sofaen og arbejder, da vi har aftalt, at man ikke må lave arbejdsrelaterede ting i sengen. Hverken på computeren eller mobilen. Det gælder selvfølgelig også mig, men bloggen er en undtagelse 😉 For det er jo ikke rigtig arbejde. Det er hyggetid. Jeg tror, det er sundt med sådan nogle ’regler’, så arbejde og fritid hele ikke flyder for meget sammen, og så man har et sted, hvor man kan trække stikket 100 procent. Især når man selvstændig udover sit arbejde, som T er. Han er så sej, ja han er!

I går var jeg et smut på Fyn, hvor jeg besøgte familie i Svendborg sammen med T og min bror. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom i Svendborg og på Thurø, så det var helt fantastisk at være tilbage efter mange år. Hvis det ikke var fordi alle mine venner og familie bor i København, så kunne jeg godt have tænkt mig et lille hus på Thurø omringet af dansk idyl. Nøj, der er smukt.

Senere i dag skal jeg til fødselsdag i Dyrehaven, hvor min veninde har inviteret til frokost og croquies tegning i det fri. Jeg kan slet ikke tegne, men tror det bliver vildt sjovt og også lidt grænseoverskridende. Så alt i alt en helt perfekt weekend med masser af dejlige oplevelser 🙂 Eller nu må vi lige se, hvordan jeg har det efter croquies 😉

Nå, men nok snak fra mig. Nu til det rigtig sjove 😉 En opskrift på en sund chokolade omelet. Ja, det lyder lidt skørt, men man kan sige, det er en slags meget mættende dessert-morgenmad.

Jeg servede min med kokosmel og hjemmelavet, sukkerfri chiamarmelade med hindbær, men man kan også drysse med eksempelvis nødder og sirup.


Opskrift på sød chokolade omelet

 

Det skal du bruge (til 1 person):
2 æg
1 spsk. raw kakaopulver
1 spsk. kokossukker
2 spsk. mælk
1 spsk. loppefrøskaller
½ tsk. vaniliepulver
Kokosolie til at stege i

Så nemt er det:
1. Pisk det hele godt og lad det hvile i ca. 10, så loppefrøskallerne kan få lov til at arbejde
2. Steg omeletten på en slip-let pande i noget kokosolie

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Helle
  1. april 2018 at 8:16

  Den smager virkelig overdrevet lækkert. Tak, den kommer jeg til at lave meget.

  • Reply
   Katharina
   10. april 2018 at 11:38

   Det er jeg virkelig glad for at høre 😀

 • Reply
  Maja Harder
  18. juni 2017 at 13:04

  Uuh det lyder spændende og ikke som noget jeg selv ville ha fundet på. Det mø prøves 😊

  • Reply
   Beetroot Bakery
   18. juni 2017 at 19:24

   Ja, jeg skulle også lige tage tilløb før jeg sprang ud i projekt sød omelet, men den smager godt 🙂 Giv endelig tilbagemelding, hvis du prøver den 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.