🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Rabarbermuffins med hvid chokolade (uden marcipan)

Jeg har en beskeden målsætning om, at der skal minimum én ny rabarberopskrift på bloggen hvert år, når vi når til rabarbersæsonen. Og her er vi nu venner! Rundt omkring i folks haver (og i supermarkederne) er der fyldt med lækre, danske rabarber. Dette års rabarberopskrift er på disse rabarbermuffins med hvid chokolade. En fuldstændig himmelsk kombination.

Rabarbermuffins med hvid chokolade

Rabarbermuffins med hvid chokolade (uden marcipan)

Det er sjældent jeg laver en overskrift, hvor jeg pointerer, hvad der IKKE er i en opskrift, men lige med disse muffins, så synes jeg det er vigtigt. Rigtig mange af de (sikkert virkelig lækre) opskrifter man kan finde på rabarbermuffins med hvid chokolade indeholder nemlig også marcipan. Selvom jeg elsker marcipan, så er det også en ingrediens, der er i den dyre ende og som nogengange kan være svær at få fat i på denne årstid (eller er det bare mig, der er blind?).

Så denne opskrift er altså uden marcipan, men de smager stadig virkelig, virkelig godt. Jeg forærede nogle væk, da vi ikke kunne spise dem alle sammen og jeg fik en sms tikkende ind om aftenen, ‘om jeg mon havde en opskrift’. Det er altid et godt tegn 😉

Prøv også mine opskrifter på muffins med sorte bønner og peanut butter topping og drømmekage muffins med ekstra topping.

Rabarbermuffins med hvid chokolade
Rabarbermuffins med hvid chokolade

Reklamelinks er markeret med*

Rabarbermuffins med hvid chokolade
5 fra 6 stemmer

Rabarbermuffins med hvid chokolade (uden marcipan)

Disse muffins med rabarber og hvid chokolade er nemme at bikse sammen og smager himmelsk.
Antal: 12 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser 

 • 8 stænger rabarber (svarer til 600-700 g)
 • 3 spsk sukker
 • 100 g sukker
 • 125 g blødt smør
 • 3 æg
 • 200 g hvedemel
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 tsk vaniljesukker
 • 100 g hvid chokolade

Tilberedelse

 • Rabarberen skæres i stykker på ca 0,5 cm. Overhæld dem med 3 spsk sukker og stil dem til siden.
 • Bland smør og 100 g sukker. Rør derefter æg i.
 • Si hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør i.
 • Hak hvid chokolade og vend til sidst chokoladen og rabarberne i dejen (det er nemmest at gøre med hænderne).
 • Fordel dem i muffinforme. Ca 1 stor spsk pr muffin og bag den ved 200 grader (almindelig ovn) i ca 20 min eller til de bliver gyldne på toppen. Jeg bruger nogle smarte forme i silikone, som kan anbefales.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 6 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments