Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
    • Anledninger
      • Vegetarisk julemad
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
    • Anledninger
      • Vegetarisk julemad
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

Vegansk

0-15 min
Vegansk
vegansk æggesalat
Vegansk æggesalat
15-30 min
Vegansk
veganske fredsfisk
Fredsfisk af panerede pastinakker
0-15 min
Vegansk
vegansk tunsalat
Vegansk tunsalat – kikærtesalat
45-60 min
Vegansk
linseret med grønne linser
Linseret med søde kartofler og grønkål
60 min+
Vegansk
hvid gløgg opskrift
Hvid gløgg uden alkohol – med æble og hyldeblomst
30-45 min
Vegansk
brændte mandler med kanel
Brændte mandler med kanel
60 min+
Vegansk
Meyers rødkål opskrift
Hjemmelavet rødkål ala Meyers
30-45 min
Vegansk
Dahl med belugalinser
60 min+
Vegansk
syltet rødkål opskrift
Syltet rødkål med sennep
15-30 min
Vegansk
Hjemmelavet jordbær/rabarber syltetøj
Hjemmelavet jordbær/rabarber syltetøj
15-30 min
Vegansk
Nem salat med spidskål og avocado
Nem Salat med spidskål og avocado
60 min+
Vegansk
hasselback knoldselleri
Hasselback knoldselleri
Følg mig på Instagram her
Open post by beetrootbakery with ID 18027935399685388
Dadelbrud ala juleversionen🎄

En nem julesnack, som er lavet af dadler, peanut butter, mørk chokolade og toppings. Synes det er så fint🥹 Og det pynter vildt flot på et bord med andre lækkerier. 

Hvis jeg/vi ikke spiser det hele, så opbevarer jeg det i fryseren og spiser det direkte fra frost. Så du kan sagtens lave det og have det liggende længe (men tro mig, det at svært at lade det være)

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge: 
400 g dadler (med sten) (365 g uden sten)
90 g creamy peanutbutter
150 g mørk chokolade

Pynt:
pistacienødder
frysetørrede jordbær
flagesalt

Ander ideer til pynt: kokosmel, hakkede mandler, frysetørret hindbær, hvid chokolade 

Sadan gør du: 
Fjern sten fra dadlerne og læg dem på et stort stykke bagepapir. Start med en enkelt og byg så ud, så det får samme form som et juletræ.

Fold nu bagepapir rundt om træet og bank blidt på det med en bagerulle, så det bliver fladere og mere sammenhængene. Pak det så ud.

Kom peanutbutter ovenpå dadellaget og smør det ud. Kom det i fryseren, mens du smelter chokoladen.

Smelt chokoladen over vandbad. Imens det smelter kan du gøre pynten klar.

Hæld nu chokoladen ovenpå peanut butter laget og drys med pynt.

#dadelbrud #dadeljuletræ #sundjul #dadler #jul #julekonfekt
Open post by beetrootbakery with ID 18077771794914304
Sticky rødløgsmarmelade❤️ kom det i en burger, på en ostemad, på salaten…. Kom det på alt (næsten)👏

Jeg elsker at have et glas stående i køleskabet. 

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge (1 glas) 
700 g rødløg (ca. 8 stk)
1 tsk chiliflager
3 laurbærblade
3 spsk olivenolie
150 g brun farin
2 tsk sennepsfrø
100 ml balsamicoeddike
100 ml rødvinseddike

Sådan gør du: 
Tag skallen af rødløgene og halver dem. Skær dem i tynde skiver. Kom dem i en pande sammen med laurbærblade, chiliflager og olie. Steg dem forsigtigt ved lav varme i cirka 25 minutter. Rør rundt undervejs.

Tilsæt så brun farin, eddiker og sennepsfrø. Lad det simre i cirka 30-40 minutter eller indtil chutneyen er tyk og mørk. Rør jævnligt, så den ikke brænder på.

Hæld den i et rent glas og kom låg på. På den måde, kan den holde i flere uger. Den kan også spises varm med det samme.

#rødløg #rødløgschutney #rødløgsmarmelade #osterbord #vegetarisk #vegetsriskburger #nytår ##julemad
Open post by beetrootbakery with ID 18064243706392151
7 x aftensmad med grønne linser

Ser du noget, du kan lide? Det håber jeg😄

Hvis du kunne tænke dig at prøve en eller flere af retterne, så skal du blot følge linket i min profil. Der har jeg samlet dem alle. 

Husk du kan gemme og send endelig opslaget til en, som du synes skulle give grønne linser et skud🤣 Eller en som du ved allerede elsker dem💚

#grønnelinser #aftensmad #vegetariskaftensmad #hverdagsmad #nemaftensmad
Open post by beetrootbakery with ID 18134443597466537
I dag får I den tredje opskrift i min serie med grønne linser. Ristede grønne linser💚

Har du prøvet at spise dem på den måde? 

De bliver sprøde og knasende og er så lækre som toppings til supper, pastaretter, salater og i bowls. Jeg har krydret mine med hvidløgspulver og løgpulver, men de er også gode bare med olivenolie og flagesalt. 

Min opskrift giver til en ok stor portion, så du kan evt. halvere den. 

Husk at gemme💌

Det skal du bruge: 
200 g tørrede linser (svarer til ca. 2 dåser)
2 spsk olivenolie
1 tsk flagesalt
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk kværnet peber

Sådan gør du: 
Skyl linserne og kog dem i 20 minutter. Si vandet fra og dup dem let tørre.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

Kom dem i en skål og bland dem med krydderierne. Hæld dem på en bageplade og spred dem godt ud.

Bag dem i ca. 25 minutter eller til de begynder at blive sprøde. Rør rundt undervejs.

Spis dem direkte eller lad dem køle af og gem dem i en lufttæt beholder.


#grønnelinser #ovnbagtelinser #bælgfrugter #vegetar #sprødelinser
Open post by beetrootbakery with ID 17853247248534041
Food lately💘 Her har jeg samlet en række billeder med forskellige ting jeg har lavet i køkkenet på det seneste. 

Jeg har lavet denne emoji 💌 ved de retter, som jeg har delt en opskrift på. Du kan både finde dem her på IG eller på min hjemmeside. Skriv hvis jeg skal hjælpe.

Håber det kan inspirere☺️ Har du prøvet nogle af opskrifterne? Eller spist noget andet lækkert for nyligt?😄

#vegetariskmad #vegetarmad #aftensmad #vegetariskaftensmad #bælgfrugter
Open post by beetrootbakery with ID 17987469041858936
Dadelkugler ala romkugler med sorte bønner. Måske en god snack til weekenden?🍂 De er super til at tage med på tur i en lille beholder. Både til hvis man er lækkersulten eller bare har brug for en lille snack. 

Jeg har delt opskriften her, hvis du vil give dem et skud. Jeg lover du ikke kan smage bønnerne. De er bare med til at give en svampet konsistens. En god måde at få spist nogle flere bælgfrugter🤝

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge (ca. 20 stk): 
1 dl havregryn
230 g dadler (med sten)
230 g sorte bønner (svarer til en lille karton uden vand)
5 spsk kakao
4 tsk rom essens
1 nip salt
kokosmel til at trille dem i

Sådan gør du: 
Put havregryn i en foodprocesser og blend dem til de får en mel-agtig konsistens.

Fjern stenene fra dadlerne og hæld nu alle ingredienserne i foodprocessoreren.

Blend til dejen får en ensartet konsistens.

Form kuglerne og tril dem i enten kokos. Hvis det skal være ekstra lækkert kan du riste kokosmelet på en pande først. Sæt på køl i minimum 1/2 times tid.

#dadelkugler #romkugler #sortebønner
Facebook Instagram Pinterest TikTok

Kategorier

Vegetarisk aftensmad
Vegetarisk frokost
Vegetarisk hverdagsmad
Vegetariske salater

Kategorier

Vegetarisk morgenmad
Sunde søge sager
Kager
Ikke vegetarisk

Kategorier

Vegetariske gryderetter
Vegetariske ovnretter
Vegetariske pastaretter
Vegetarfrikadeller

Om Beetroot Bakery

Om mig
Samarbejde
Artikler
Cookieindstillinger

Powered by Bloggerspace

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du prøvet opskriften? Jeg vil elske at høre, hvordan det gik? Hvis du har et tip eller to, du gerne vil dele, så er du også meget velkommen til det. Det kan være en god hjælp for andre, der overvejer at prøve opskriften. 

A rating is required
A name is required
An email is required