15. august 2018

Blomkålstabouleh

Jeg vil ikke lyve, jeg har googlet ordet tabouleh rigtig mange gange, for det er et af de der ord, som jeg aldrig lærer at stave til, haha. I skulle se mine alternative forslag i min oprindelige opskrift! Men selvom tabouleh er svært at stave til, så er denne her salat ikke desto mindre super nem at lave og smager rigtig godt.

Det er en marrokansk salat, der oprindeligt er lavet på bulgur, men her har jeg lavet en version med blomkål i stedet for. Dejligt alternativ for os med maver, der godt kan reagere på for meget gluten.

Blomkålstabouleh smager rigtig godt til blandt andet linsedeller, krydrede oksedeller eller fisk, da det har en dejlig frisk smag.

Tjek også disse opskrifter på lækre og sunde salater: 

Gulerodssalat med appelsin, tahin og kikærter

Nem spidskålssalat med æble

Grøn salat med goma dressing 

blomkålstabouleh
blomkålstabouleh

Nem blomkålstabouleh

Print Recipe
Serves: Ca. 3-4 portioner

Ingredients

  • 1 blomkål
  • 1 agurk
  • 2 tomater
  • 1 stor håndhuld frisk persille
  • Saften fra 1 citron
  • 0,5 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. rødløg og feta

Instructions

1

Riv blomkåket på et rivejerm så de kommer til at ligne ris.

2

Skær agurker og tomater i små tern og hak persillen. Bland det hele i en skål.

3

Hæld citronsaft og olivenolie over og smag til med salt og peber.

4

Bonus: Salaten smager også godt med finthakket rødløg og feta.

Blomkålstabouleh 3
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments