Blomkålstabouleh

Jeg vil ikke lyve, jeg har googlet ordet Blomkålstabouleh rigtig mange gange, for det er et af de der ord, som jeg aldrig lærer at stave til, haha. I skulle se mine alternative forslag i min oprindelige opskrift! Men selvom tabouleh er svært at stave til, så er denne her salat ikke desto mindre super nem at lave og smager rigtig godt.

Nem blomkålstabouleh

Det er en marrokansk salat, der oprindeligt er lavet på bulgur, men her har jeg lavet en version med blomkål i stedet for. Dejligt alternativ for os med maver, der godt kan reagere på for meget gluten.

Blomkålstabouleh smager rigtig godt til blandt andet linsedeller, krydrede oksedeller eller fisk, da det har en dejlig frisk smag.

Tjek også disse opskrifter på lækre og sunde salater: 

Gulerodssalat med appelsin, tahin og kikærter

Nem spidskålssalat med æble

Grøn salat med goma dressing 

blomkålstabouleh
blomkålstabouleh

Reklamelinks er markeret med*

Blomkålstabouleh 1
5 fra 2 stemmer

Blomkålstabouleh

Tambouleh er marrokansk salat, der oprindeligt er lavet på bulgur, men her har jeg lavet en version med blomkål i stedet for. Blomkålstabouleh smager rigtig godt til blandt andet linsedeller, krydrede oksedeller eller fisk, da det har en dejlig frisk smag
Antal: 4 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser 

  • 1 blomkål
  • 1 agurk
  • 2 tomater
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 citron, saften
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. rødløg og feta

Tilberedelse

  • Riv blomkåket på et rivejerm så de kommer til at ligne ris.
    1 blomkål
  • Skær agurker og tomater i små tern og hak persillen. Bland det hele i en skål.
    1 agurk,2 tomater,1 håndfuld frisk persille
  • Hæld citronsaft og olivenolie over og smag til med salt og peber.
    1 citron, saften,1/2 dl olivenolie,Salt og peber
  • Bonus: Salaten smager også godt med finthakket rødløg og feta.
    Evt. rødløg og feta
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments