Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Hasselback butternut squash

Du kender måske til hasselback kartofler, men har du nogensinde prøvet hasselback butternut squash? Hvis nej, så kan det kun gå for langsomt 🙂 Det smager vildt lækkert og så fungerer det super som tilbehør til aftensmaden.

Vild med græskar? Så tjek også mine opskrifter ud på: Bagt hokkaido med timian og sunde græskarpandekager med hokkaido

Princippet er det samme som med hasselback kartofler. Med butternut squashen halverer du og laver en masse snit på tværs (som du kan se på den ene halvdel, kom jeg først til at snitte den forkerte vej, haha). Derefter gnubber du det med olie, flagesalt og timian eller hvad du nu har lyst til. Easy peasy 🙂

Hasselbagt butternut squash

Spis det eksempelvis som tilbehør til:

Quinoasalat med kikærter og gulerødder

Kyllingelår med sesam

Grovtærte med broccoli og hytteost

Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash

Reklamelinks er markeret med*

Hasselbagt butternut squash
5 fra 3 stemmer

Hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash med timian er en fantastisk måde at spise græskar på. Brug det som tilbehør til det meste.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter

Ingredienser 

  • 1 butternut squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 2 tsk tørret timian

Tilberedelse

  • Skær græskaret over og fjern kernerne. Den kan du evt gemme dem og riste i ovnen med lidt olivenolie og salt.
    1 butternut squash
  • Skær snit på tværs. Gerne en masse! Og prøv at skær så dybt som muligt.
  • Gnid med olivenolie, salt og timian.
    2 spsk olivenolie,1 tsk flagesalt,2 tsk tørret timian
  • Bag i ovnen i ca. 40 min ved 200 grader. Eller til det begynder at tage farve og du kan stikke en gaffel igennem.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments