Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Salater

Sticks med tomat og mozzarella

Haps, haps. Endnu en let lille tapas ret, der kan spises med en hånd, som jeg har tænkt mig at lave til Vionas barnedåb. Det vil sige; som jeg har sat min mor til at lave 🙂

Det er små spyd med cherrytomater, frisk basilikum, mozzarella og agurk. Er man rigtig fræk, så er de også lækre med en skive avocado.

Jeg har skrevet en ingrediensliste til otte spyd (dem der er på billedet), men det kommer jo an på, hvor store/lange man synes de skal være 🙂

Udover at være perfekte til tapasarrangementer og andre arrangementer, hvor man spiser fingermad, så tror jeg også, de kunne være lækre i madpakken, da de er så friske i det og man ikke behøver bestik, for at spise dem.

Sticks med tomatsalat Sticks med tomatsalat Sticks med tomatsalat

Sticks med tomat og mozzarella

Print opskrift
Antal: 8 sticks

ingredienser

  • 1 pakke cherrytomater
  • 1 pakke små mozzarella kugler
  • 1/2 agurk
  • 16 friske basilikumsblade
  • Salt og peber
  • Evt. lidt olivenolie og citronsaft
  • Tynde træpinde


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.