Sunde kager/ Sundt og sødt

Chokoladekage med quinoa

 photo 10890542_1598138280415328_264213386_n_zps2e148101.jpg

Uh, denne her opskrift har jeg glædet til at dele med jer. Det er en kage, der indeholder 2 flotte dl. quinoa og som ligger dejligt tungt i maven. Faktisk så fik jeg så sent som idag en sms fra min lillebror, som er på idrætshøjskole, hvor han spurgte, om jeg ikke vil bage den til ham i weekenden. Det vil jeg selvfølgelig gerne!

Det skal du bruge:
2 dl. quinoa
2 dl. dadler
4 æg
5 spsk. kakaopulver
100 g. mørk chokolade (70 %)
3 spsk. rapsolie
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du: 
1. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og lad dem køle af.
2. Blend æg, dadler og rapsolie. Tilsæt quinoaen, kakaopulveret og bagepulver.
3. Hak chokoladen groft og tilsæt den. Rør godt rundt.
4. Put kagen i en form og bag den i ca. 25 m. ved 200 grader (varmluft).


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

  • Reply
    Mathilde
    15. januar 2015 at 9:05

    Den ser lækker ud – et må være min næst overspringshandling! 🙂 Du mener vel 2 dl quinoa og ikke 2 dl quinoakage? 😉

    • Reply
      beetrootbakery
      15. januar 2015 at 9:58

      Det er nogle skarpe læsere jeg har. Det er hermed rettet. Tak 😀

  • Reply
    Karoline
    14. januar 2015 at 21:17

    Hej! Jeg tror, at der er sneget sig en lille fejl ind i ingredienslisten – der står, at man skal bruge 2 dl quinoakage.. går ud fra, at der blot er tale om 2 dl quinoa 😉

    • Reply
      beetrootbakery
      15. januar 2015 at 9:58

      Haha, fed fejl! Mener selvfølgelig bare quinoa. tak 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.