1. august 2019

Sommersalat med ferskner og mozzarella

Vi kan da godt nå at presse endnu en opskrift på en sommersalat ind ik’? Jeg regner med strandvejr langt ind i august, så JO må svaret være 🙂

Her kommer opskriften på en sommersalat med ferskner og mozzarella. En frisk og meget farverig en af slagsen, som smager fantastisk. Man kan kalde den en slags tomatsalat med et twist. Twistet er lækre solmodne ferskner, som passer perfekt til de syrlige tomater og cremede mozzarella. Det hele er toppet med olivenolie og salt og peber. Nogle gange, så er det simple bare bedst. Lækre råvarer og smagssammensætninger kommer man langt med.

Som du kan se, så består salaten af rigtig mange fine farver, som blandt andet kommer fra tomaterne. Jeg har valgt både at bruge ‘almindelige’ tomater og cherrytomater i forskellige farver, fordi det ser så smukt ud, men du kan sagtens bare bruge den slags tomater, du lige kan finde eller har lyst til.

Leder du efter andre opskrifter på sommersalater? Så tjek også min opskrift på sommersalat med vandmelon og feta? Hvis du er mere til jordbær, så har jeg også denne lækre opskrift på jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner.

Sommersalat med ferskner og mozzarella
Sommersalat med ferskner og mozzarella
Sommersalat med ferskner og mozzarella
Sommersalat med ferskner og mozzarella

Sommersalat med ferskner og mozzarella

Denne sommersalat med ferskner og mozzarella kan man kalde en slags tomatsalat med et twist. Twistet er lækre solmodne ferskner, som passer perfekt til de syrlige tomater og cremede mozzarella.
No ratings yet
Antal: 4 personer
Forberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 3 store tomater
  • 250 g cherrytomater
  • ½ fersken
  • ½ rødløg
  • 1 kugle mozzarella (125 g)
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 spsk olivenolie
  • havsalt
  • peber

Tilberedelse

  • Start med at vaske tomaterne og skær dem i ønskede størrelser. Det samme gøres med fersknen.
  • Skær rødløg i tynde ringe og fordel over tomaterne sammen med mozzarella og frisk basilikum skåret i strimler.
  • Slut af med et drys olivenolie og salt og peber efter smag.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments