Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
    • Anledninger
      • Vegetarisk julemad
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
    • Anledninger
      • Vegetarisk julemad
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

Boller

60 min+
grove pizzasnegle
Grove pizzasnegle med squash
15-30 min
Vegetarisk
sunde chokorug
Chokorug
15-30 min
Vegetarisk
glutenfri spinatboller
Glutenfri spinatboller
30-45 min
Vegetarisk
Nemme proteinboller med skyr
Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod
60 min+
Luciaboller
Luciaboller med safran og kardemomme
60 min+
Proteinboller med belugalinser
Følg mig på Instagram her
Open post by beetrootbakery with ID 18105855733567493
I dag får I opskriften på nemt linsefyld🥙 Det er den fjerde opskrift i min serie med grønne linser og det er faktisk ikke en ny opskrift. Jeg har nemlig delt den før her på IG. Hver gang er den vildt populær, og jeg kan se, at den bliver gemt af mange af jer. 

Det gør mig glad, for det er nemlig også en opskrift jeg selv bruger meget😄 Sådan en rigtig go to opskrift, som jeg har lavet utallige gange. Nemt og billigt linsefyld som smager lækkert i pitabrød, wraps eller i en bowl. 

Det er også en opskrift, som er nem at julstere. Vil man komme grøntsager i, så gør man bare det. Synes man der skal mere smæk på smagen, så kan man skrue på krydderierne. 

Husk at gemme💌

Det skal du bruge: 
2 spsk smagneutral olie
2 små løg (ca. 130 g)
4 fed hvidløg
200 g rå grønne linser (eller 2 dåser grønne linser) 2 tsk spidskommen
2 tsk røget paprika
½ tsk kanel
1 tsk tørrede chiliflager
140 g tomatpure
salt og peber

Øvrigt til pitabrød med fyld
6 pitabrød
½ agurk
salat
2 gulerødder

Sådan gør du: 

Sæt linser til at koge. Imens kan du hakke løg og hvidløg og finde krydderierne frem og komme dem i en skål

Hak løg og hvidløg fint og steg det i noget olie i 5 minutter. Tilsæt krydderier og svits kort af.

Si/kog linserne og tilsæt dem sammen med tomatpure. Steg i 10 minutter og smag til med salt og peber.

Imens kan du gøre pitabrød og fyld klar, hvis du laver fyldte pitabrød.

#aftensmad #grønnelinser #linsefyld #vegetariskepitabrød #vegetariskaftensmad #linser
Open post by beetrootbakery with ID 18027935399685388
Dadelbrud ala juleversionen🎄

En nem julesnack, som er lavet af dadler, peanut butter, mørk chokolade og toppings. Synes det er så fint🥹 Og det pynter vildt flot på et bord med andre lækkerier. 

Hvis jeg/vi ikke spiser det hele, så opbevarer jeg det i fryseren og spiser det direkte fra frost. Så du kan sagtens lave det og have det liggende længe (men tro mig, det at svært at lade det være)

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge: 
400 g dadler (med sten) (365 g uden sten)
90 g creamy peanutbutter
150 g mørk chokolade

Pynt:
pistacienødder
frysetørrede jordbær
flagesalt

Ander ideer til pynt: kokosmel, hakkede mandler, frysetørret hindbær, hvid chokolade 

Sadan gør du: 
Fjern sten fra dadlerne og læg dem på et stort stykke bagepapir. Start med en enkelt og byg så ud, så det får samme form som et juletræ.

Fold nu bagepapir rundt om træet og bank blidt på det med en bagerulle, så det bliver fladere og mere sammenhængene. Pak det så ud.

Kom peanutbutter ovenpå dadellaget og smør det ud. Kom det i fryseren, mens du smelter chokoladen.

Smelt chokoladen over vandbad. Imens det smelter kan du gøre pynten klar.

Hæld nu chokoladen ovenpå peanut butter laget og drys med pynt.

#dadelbrud #dadeljuletræ #sundjul #dadler #jul #julekonfekt
Open post by beetrootbakery with ID 18077771794914304
Sticky rødløgsmarmelade❤️ kom det i en burger, på en ostemad, på salaten…. Kom det på alt (næsten)👏

Jeg elsker at have et glas stående i køleskabet. 

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge (1 glas) 
700 g rødløg (ca. 8 stk)
1 tsk chiliflager
3 laurbærblade
3 spsk olivenolie
150 g brun farin
2 tsk sennepsfrø
100 ml balsamicoeddike
100 ml rødvinseddike

Sådan gør du: 
Tag skallen af rødløgene og halver dem. Skær dem i tynde skiver. Kom dem i en pande sammen med laurbærblade, chiliflager og olie. Steg dem forsigtigt ved lav varme i cirka 25 minutter. Rør rundt undervejs.

Tilsæt så brun farin, eddiker og sennepsfrø. Lad det simre i cirka 30-40 minutter eller indtil chutneyen er tyk og mørk. Rør jævnligt, så den ikke brænder på.

Hæld den i et rent glas og kom låg på. På den måde, kan den holde i flere uger. Den kan også spises varm med det samme.

#rødløg #rødløgschutney #rødløgsmarmelade #osterbord #vegetarisk #vegetsriskburger #nytår ##julemad
Open post by beetrootbakery with ID 18064243706392151
7 x aftensmad med grønne linser

Ser du noget, du kan lide? Det håber jeg😄

Hvis du kunne tænke dig at prøve en eller flere af retterne, så skal du blot følge linket i min profil. Der har jeg samlet dem alle. 

Husk du kan gemme og send endelig opslaget til en, som du synes skulle give grønne linser et skud🤣 Eller en som du ved allerede elsker dem💚

#grønnelinser #aftensmad #vegetariskaftensmad #hverdagsmad #nemaftensmad
Open post by beetrootbakery with ID 18134443597466537
I dag får I den tredje opskrift i min serie med grønne linser. Ristede grønne linser💚

Har du prøvet at spise dem på den måde? 

De bliver sprøde og knasende og er så lækre som toppings til supper, pastaretter, salater og i bowls. Jeg har krydret mine med hvidløgspulver og løgpulver, men de er også gode bare med olivenolie og flagesalt. 

Min opskrift giver til en ok stor portion, så du kan evt. halvere den. 

Husk at gemme💌

Det skal du bruge: 
200 g tørrede linser (svarer til ca. 2 dåser)
2 spsk olivenolie
1 tsk flagesalt
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk kværnet peber

Sådan gør du: 
Skyl linserne og kog dem i 20 minutter. Si vandet fra og dup dem let tørre.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

Kom dem i en skål og bland dem med krydderierne. Hæld dem på en bageplade og spred dem godt ud.

Bag dem i ca. 25 minutter eller til de begynder at blive sprøde. Rør rundt undervejs.

Spis dem direkte eller lad dem køle af og gem dem i en lufttæt beholder.


#grønnelinser #ovnbagtelinser #bælgfrugter #vegetar #sprødelinser
Open post by beetrootbakery with ID 17853247248534041
Food lately💘 Her har jeg samlet en række billeder med forskellige ting jeg har lavet i køkkenet på det seneste. 

Jeg har lavet denne emoji 💌 ved de retter, som jeg har delt en opskrift på. Du kan både finde dem her på IG eller på min hjemmeside. Skriv hvis jeg skal hjælpe.

Håber det kan inspirere☺️ Har du prøvet nogle af opskrifterne? Eller spist noget andet lækkert for nyligt?😄

#vegetariskmad #vegetarmad #aftensmad #vegetariskaftensmad #bælgfrugter
Facebook Instagram Pinterest TikTok

Kategorier

Vegetarisk aftensmad
Vegetarisk frokost
Vegetarisk hverdagsmad
Vegetariske salater

Kategorier

Vegetarisk morgenmad
Sunde søge sager
Kager
Ikke vegetarisk

Kategorier

Vegetariske gryderetter
Vegetariske ovnretter
Vegetariske pastaretter
Vegetarfrikadeller

Om Beetroot Bakery

Om mig
Samarbejde
Artikler
Cookieindstillinger

Powered by Bloggerspace

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du prøvet opskriften? Jeg vil elske at høre, hvordan det gik? Hvis du har et tip eller to, du gerne vil dele, så er du også meget velkommen til det. Det kan være en god hjælp for andre, der overvejer at prøve opskriften. 

A rating is required
A name is required
An email is required