🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Edamame bønner på rugbrød

Edamamme bønner på rugbrød
Edamamme bønner på rugbrød

Edamame bønner på rugbrød

For et par weekender siden tilbragte jeg en dejlig søndag eftermiddag med nogle veninder på Cafe Auto på Griffenfeldsgade på Nørrebro. Jeg havde aldrig været der før, men jeg ELSKER at udforske nye steder i København. Og bortset fra, at jeg spilde min vand ud over bordet, hvilket jo var pænt meget min egen skyld (!), så var det en rigtig god oplevelse 🙂

Jeg bestilte en bønnemad til 65 kr., hvilket jeg synes er helt fint for en frokost. Den smagte så mums, at jeg straks måtte hjem og rekreere den! Og det gik faktisk helt fint, hvis jeg selv skal sige det.

Det er en vildt nem frokost, der giver hverdagsluksus og masser af godhed. Prøv den! Enten min eller Café Autos vresion 😉

Reklamelinks er markeret med*

10919610_438179363002375_1405046639_n_zps8hslc4ha.jpg
5 fra 1 stemme

Edamame bønner på rugbrød

Fancy smørrebrød behøver ikke dyrt eller svært at lave. Denne edamame bønner på rugbrød er super nem at lave og så smager den himmelsk.
Antal: 1 person

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

 • 1 stk godt rugbrød
 • 2 dl optøede edamame bønner
 • ½ Saften fra citron
 • 1 tsk olivenolie
 • 2 tsk sesam
 • Feta til at drysse med
 • Havsalt

Tilberedelse

 • Rist rugbrødet, så det bliver lækkert sprødt.
  1 stk godt rugbrød
 • Pres citronsaften over edamame bønnerne og tilsæt olivenolie. Blend med en stavblender. Jeg synes personligt det er lækkert, hvis mosen er lidt chunky.
  2 dl optøede edamame bønner,1/2 Saften fra citron,1 tsk olivenolie
 • Put bønnemosen ovenpå det ristede rugbrød og drys med sesamfrø, feta og lidt havsalt.
  2 tsk sesam,Feta til at drysse med,Havsalt
 • Spiiiiiis 😀
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments