3. februar 2015

Edamame bønner på rugbrød

Edamamme bønner på rugbrød
Edamamme bønner på rugbrød

Edamame bønner på rugbrød

For et par weekender siden tilbragte jeg en dejlig søndag eftermiddag med nogle veninder på Cafe Auto på Griffenfeldsgade på Nørrebro. Jeg havde aldrig været der før, men jeg ELSKER at udforske nye steder i København. Og bortset fra, at jeg spilde min vand ud over bordet, hvilket jo var pænt meget min egen skyld (!), så var det en rigtig god oplevelse 🙂

Jeg bestilte en bønnemad til 65 kr., hvilket jeg synes er helt fint for en frokost. Den smagte så mums, at jeg straks måtte hjem og rekreere den! Og det gik faktisk helt fint, hvis jeg selv skal sige det.

Det er en vildt nem frokost, der giver hverdagsluksus og masser af godhed. Prøv den! Enten min eller Café Autos vresion 😉

Reklamelinks er markeret med*
10919610_438179363002375_1405046639_n_zps8hslc4ha.jpg

Edamame bønner på rugbrød

Fancy smørrebrød behøver ikke dyrt eller svært at lave. Denne edamame bønner på rugbrød er super nem at lave og så smager den himmelsk.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 person

Ingredienser

 • 2 dl. optøede edamame bønner
 • 1 stk godt rugbrød
 • ½ Saften fra citron
 • 1 tsk. olivenolie
 • 2 tsk sesam
 • Feta til at drysse med
 • Havsalt

Tilberedelse

 • Rist rugbrødet, så det bliver lækkert sprødt.
 • Pres citronsaften over edamame bønnerne og tilsæt olivenolie. Blend med en stavblender. Jeg synes personligt det er lækkert, hvis mosen er lidt chunky.
 • Put bønnemosen ovenpå det ristede rugbrød og drys med sesamfrø, feta og lidt havsalt.
 • Spiiiiiis 😀
Del med nogen du holder af
Facebook
Pinterest
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments