Aftensmad tilbehør/ Frokost/ Salater

Sommersalat med ferskner og mozzarella

Vi kan da godt nå at presse endnu en opskrift på en sommersalat ind ik’? Jeg regner med strandvejr langt ind i august, så JO må svaret være 🙂

Her kommer opskriften på en sommersalat med ferskner og mozzarella. En frisk og meget farverig en af slagsen, som smager fantastisk. Man kan kalde den en slags tomatsalat med et twist. Twistet er lækre solmodne ferskner, som passer perfekt til de syrlige tomater og cremede mozzarella. Det hele er toppet med olivenolie og salt og peber. Nogle gange, så er det simple bare bedst. Lækre råvarer og smagssammensætninger kommer man langt med.

Som du kan se, så består salaten af rigtig mange fine farver, som blandt andet kommer fra tomaterne. Jeg har valgt både at bruge ‘almindelige’ tomater og cherrytomater i forskellige farver, fordi det ser så smukt ud, men du kan sagtens bare bruge den slags tomater, du lige kan finde eller har lyst til.

Leder du efter andre opskrifter på sommersalater? Så tjek også min opskrift på sommersalat med vandmelon og feta? Hvis du er mere til jordbær, så har jeg også denne lækre opskrift på jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner.

Sommersalat med ferskner og mozzarella Sommersalat med ferskner og mozzarella Sommersalat med ferskner og mozzarella

Sommersalat med ferskner og mozzarella

Print opskrift
Antal: 3-4

ingredienser

  • 2-3 store tomater
  • 250 g cherrytomater
  • ½ fersken
  • ½ rødløg
  • 1 mozzarella kugle (125 g)
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 2 spsk olivenolie
  • havsalt
  • peber

Sådan gør du:

1

Start med at vaske tomaterne og skær dem i ønskede størrelser. Det samme gøres med fersknen.

2

Skær rødløg i tynde ringe og fordel over tomaterne sammen med mozzarella og frisk basilikum skåret i strimler.

3

Slut af med et drys olivenolie og salt og peber efter smag.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.