Sunde kager/ Sundt og sødt

Sund chokoladekage med dadel

 photo kage_zps294f3f43.jpg

Sund chokoladekage med dadel og kokos. Kagen er dejlig svampet i sin konsistens og minder nok mest om en rigtig god romkugle. Det er helt klart en af de bedst ‘sunde’ kager, jeg har smagt, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg bager den.


Sund chokoladekage med dadel

 

Det skal du bruge:
200 g. mandelmel
ca. 400 g. dadler
5 spsk. rapsolie
2 tsk. vaniliepulver
2 tsk. kanel
6 tsk. kakaopulver
1 dl. kokosmel
2 bananer
4 æg

Sådan gør du: 
Tænd ovnen på 150 grader. Hak dadlerne groft og bland derefter alle ingredienserne i en stor skål. Blend alle ingredienserne med en stavblender (husk forklæde) 😉 ! Put kagemassen i en silikoneform eller en smurt form og bag den i ovnen i ca. 30 minutter.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.