🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Grovtærte med søde kartofler og spinat

Her er en opskrift på en super lækker vegetarisk tærte med grovbund og to ingredienser, som jeg holder rigtig meget af; spinat og søde kartofler. Den blev heldigvis lige så lækker som jeg havde forestillet mig, da jeg fik ideen til den 🙂

Bunden er lavet efter denne opskrift, som jeg altid bruger, når jeg laver grovbund.

Grovtærte med søde kartofler og spinat

Denne her gang prøvede jeg noget nyt. I stedet for smeltet ost på toppen, dryssede jeg med sesam, hvilket fungerede super godt 🙂

Elsker du også tærte:
Så se også min opskrift på min spinattærte, hvor bunden er lavet af sød kartoffel. Du finder den HER. Eller tjek min opskrift på grovtærte med spinat og hytteost ud HER og min tomatærte med butterdej HER.

Grovtærte med søde kartofler
Grovtærte med søde kartofler

Reklamelinks er markeret med*

Grovtærte med søde kartofler
5 fra 1 stemme

Grovtærte med søde kartofler og spinat

En lækker opskrift på en grovtærte med søde kartofler og spinat. En sund tærte med fuldkornsbund og grøntsagsfyld.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter

Ingredienser 

Til fyldet

 • ½ stor sød kartoffel
 • 2 fed hvidløg
 • 250 g frisk spinat
 • 8 æg (mine var meget små, så måske du skal bruge mindre)
 • 2 spsk skyr
 • Salt og peber (evt andre krydderier)
 • 4 spsk sesam

Tilberedelse

 • Først skal bunden laves. Fælg link i teksten for fremgangsmåde.
 • Nu til fyldet. Skræl den søde kartoffel og skær den i mindre stykker. Kog til den er mør.
  1/2 stor sød kartoffel
 • Varm den friske spinat i noget olivenolie og hakket hvidløg på en pande til det begynder ‘at falde sammen’.
  2 fed hvidløg,250 g frisk spinat
 • Når kartoflen er færdig skæres den i mindre tern og fordeles på den forbagte tærtebund. Derefter hældes spinaten over.
 • Pisk otte æg med skyr og salt og peber og evt andre krydderier.
  8 æg,2 spsk skyr,Salt og peber
 • Fordel og drys med sesamfrø.
  4 spsk sesam
 • Bag ved 200 grader i ca. 20 min.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments