12. maj 2014

Spinatpesto

Spinatpesto

Spinatpesto

Hej dejlige læsere,
Igår biksede jeg denne her lækre pesto sammen, som jeg vil spise i aften med en portion bønnepasta, broccoli og masser af bacon. Mmmh bacon… Hjemmelavet pesto er noget af det nemmeste at lave og så er der endda en hel del penge at sparre. Denne her pesto er lavet på solsikkekerner i stedet for pinjekerner, som jo desværre er ret dyre.

Hvordan plejer I at lave jeres pesto?


Spinatpesto 1

Spinatpesto

Super lækker og nem spinatpesto!
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 1 dl. solsikkekerner
  • 200 g. frisk spinat
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl. parmesan
  • 1 1/2 dl. olivenolie
  • Saften fra 1/2 lime
  • Salt & peber

Tilberedelse

  • Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er let gyldne og lad dem derefter køle helt af. Blend derefter alle ingredienserne og smag til med salt og peber.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments