Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

Nem skinkestang med flødeost og svampe 1

Nem skinkestang med flødeost og svampe

Sommersalat med ferskner og mozzarella 2

Sommersalat med ferskner og mozzarella

Sprøde pomfritter af søde kartofler 3

Sprøde pomfritter af søde kartofler

Broccolisalat med bacon

Broccolisalat med bacon og granatæble

Pastasalat med karrydressing

Pastasalat med karrydressing og bacon

rabarbercrumble med masser af crumble

Klassisk rabarbercrumble (med masser af crumble)

Forrige
1 … 28 29 30 31 32 33 34 … 54
Næste
Følg mig på Instagram her
Open post by beetrootbakery with ID 18087905296758883
2 af 5 opskrifter med kikærter: Kikærte Blondie. 

En nem kageopskrift i den lidt ‘sundere’ ende, som vi er vilde med herhjemme. Bælgfrugter i kager er bare👍👊 Du får en mættende kage med masser af smag fra peanut butter, havregryn og en svampet konsistens fra kikærterne. 

Den er perfekt som en lille snack, til børnene eller når du bare har lyst til noget sødt og tilfredsstillende🤌

Husk at du kan gemme opskriften💌

Det skal du bruge (1 mindre kage // 12 stykker): 
2 dåser kikærter (480 g kogte kikærter)
200 g peanut butter
2 dl flydende honning
2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
4 dl havregryn (160 g)
100 g chokoladeknapper
flagesalt til at drysse oven på

Sådan gør du: 
Forvarm ovnen til 200 grader. Find din foodprocessor frem, da den klarer alt arbejdet for dig. Start med at blende havregryn, så de bliver til mel.

Kom så alle de de andre ingredienser i, undtaget chokoladeknapperne.

Kom massen i en skål og vend chokoladeknapper i.

Fordel dejen i en form med bagepapir (det hjælper, hvis du krøller det, inden du kommer det i). Jeg brugte en med målene 21x21x4 cm.

Bag kagen i 25-30 minutter. Allt ovne er forskellige, så hold øje undervejs. Den skal være fugtig i midten, men ikke flydende. Den sætter sig yderligere, når den køler af.

Lad den køle helt af før den spises.

#kikærteblondie #kikærtekage #kikærter #kikærtebrownie
Open post by beetrootbakery with ID 18124812532463285
3 x aftensmad med @aarstiderne + en rabatkode🌱

Her viser jeg, hvordan tre økologiske måltider fra måltidskassen ‘Vegetarkassen’ kan se ud. Det er en af de mest populære kasser fra Aarstiderne og det forstår jeg godt. 

Det er som at åbne en gave, når måltidskassen kommer😆 Bliver altid så inspireret af måltiderne og så er de selvfølgelig en kæmpe hjælp i hverdagen🙌

En hjælp man kan benytte sig af for en kort periode eller i længere tid. Min veninde fik dem eksempelvis i nogle måneder, da hun skulle flytte. 

RABATKODE: Hvis du kunne tænke dig at prøve en kasse eller flere, så får du 25% rabat med koden ’BEETROOT’ på den første kasse, som du sætter i abonnement. Det gælder både for alle måltidskasserne, men også for deres frugt- og grøntkasser. Der er mange at vælge mellem (blandt andet Vegetar 20 minutter og en vegansk kasse) og det er både fleksibelt og uden binding🤝

#aftensmad #aarstiderne #vegetariskaftensmad #vegetarkassen #hverdagsmad #vegetariskhverdagsmad
#måltidskasse #aarstidernemåltidskasse
Open post by beetrootbakery with ID 18048144860284694
De lækreste quinoabøffer der er sprøde og saftige på samme tid. De kan virkelig anbefales. Især i en burger🤌

Jeg har krydret med blandt andet røget paprika, sennep og tomatpure og det giver dyb og skøn smag.

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge (8 stk): 
175 g ukogt rød quinoa
1 løg
3 fed hvidløg
2 tsk stødt ingefær
2 tsk røget paprika
0,5 tsk havsalt
1 tsk kværnet peber
1 dl finvalsede havregryn
1 dl hvedemel
2 æg
2 tsk soya
1 spsk tomatpure
2 tsk dijonsennep
smagsneutral olie til at stege i

Sådan gør du:
Kog quinoa i letsaltet vand efter anvisninger på pakken. Si godt når det er færdigt, så du får mest muligt væske væk.

Hak løg og hvidløg fint, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland løg og hvidløg i en stor skål, efterfulgt af ingefær, paprika, havsalt og peber. Tilsæt soya, tomatpure, sennep, quinoa, havregryn, mel og æg.

Rør rigtig godt rundt og lad blandingen hvile i køleskabet i minimum 10 minutter.

Form bøfferne i hænderne. De kan godt være en smule svære at arbejde med, men det hjælper at gøre hænderne let fugtige. De samler sig også, når de bliver stegt. Steg dem i middelvarme på en pande med rigeligt olie.

Steg dem til de er gyldne. Ca. 3-5 minutter på hver side.

#quinoabøffer #vegetarbøf #vegetarburger #quinoa #aftensmad
Open post by beetrootbakery with ID 17899078383256031
OBS: konkurren er slut og vinderen blev @charlottebriandt // Vind 10 x Spicy Korean sticks fra @tempty_foods 😍 Du kan finde dem i 30 forskellige @7elevendk butikker lige nu, og de er den perfekte snack to go.

De er plantebaserede og lavet på svamperødder, quinoa, linser og gulerødder. Virkelig gode
sager💚

De er juicy inden i og vendt i en cripsy blanding med cornflakes og glaseret med en let spicy gochujang sauce. Kæmpe anbefaling👏

Lige nu kan du vinde 10 stk og det er meget nemt at deltage. 

Du skal blot:

- Følge @tempty_foods og @beetrootbakery 

- Fortælle hvem kunne du tænke dig at dele nogle af dine sticks med?

Konkurrencen slutter d. 20. august kl. 12 og vinderen bliver fundet via lodtrækning og annonceret i min story.

#tempty #spicykoreansticks #madpåfarten #plantebaseret #konkurrence #giveaway #grønmadpåfarten
Open post by beetrootbakery with ID 18024435176712695
1 af 5 opskrifter med kikærter: Marry me kikærter er en vegetarisk udgave af den virale ret ‘marry me chicken’. Her får du en varm og cremet gryderet med masser af umami, bløde kikærter og en sauce, der er fuld af smag fra hvidløg, tomat og krydderurter. Du kan spise den med ris, pasta eller brød til eksempelvis og mætter den rigtig godt. Det er comfort food, når det er bedst🙏😮‍💨

Husk at du kan gemme opskriften💌

Det skal du bruge (4 portioner)

1 spsk olivenolie
1 lille gult løg
4 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
70 g soltørrede tomater, uden olien (ca. 1 dl)
1 tsk oregano
1 tsk tørret timian
½ tsk chiliflager
1 ½ dl vand
1 terning grøntsagsbouillon
3 ½ dl kokosmælk (næsten 1 hel dåse)
1 spsk soya
2 spsk citronsaft
2 dåser kikærter (i alt 480 g i drænet vægt)
10 g frisk basilikum (eller en stor håndfuld)

Tilbehør
400 g pastaskruer

Sådan gør du: 
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en stor pande eller en wok ved middel varme. Steg i ca. 5 minutter. Løgene skal blive bløde, men ikke brune.

Hak de stoltørrede tomater og tilsæt dem sammen med tomatpuré, oregano, timian og chiliflager. Steg videre i cirka 3 minutter.

Tilsæt vand, grøntsagsbouillon, soya, citronsaft og kokosmælk og rør rundt. Lad det simre i 10 minutters tid og vend så kikærterne i.

Obs: Husk at koge pastaen, hvis du serverer pasta til.

Lad retten stå og simre og trække smag i yderligere 10 minutters tid og tilsæt så hakket basilikum. Smag retten til med salt og peber.

Nyd retten med ristet brød, ris eller pasta.

#marrymekikærter #kikærter #opskriftmedkikærter #aftensmad #hverdagsmad #vegetariskaftensmad
Open post by beetrootbakery with ID 18074348377974869
Juli📸 Blandede hyggestunder og madbilleder fra kamerarullen☀️💛

Fortryder stadig, at jeg ikke købte en västerbottensost med hjem fra Sverige🥲 Men skal en tur til Malmö i slut august og så begår jeg ikke samme fejl🤣

Jeg er delvist tilbage her på profilen, og det har jeg set frem til🙏 Fik I set den suppeopskrift, jeg postede i går? 

Kører stadig på lavere blus med nogle korte arbejdsdage og nogle fridage de næste par uger, men jeg har en masse gode sager, jeg glæder mig til at dele. Blandt andet en give away næste uge😄

#sverige #västerbottensost #sommerferie #tofupizza #kikærtepizza
Facebook Instagram Pinterest TikTok

Kategorier

Vegetarisk aftensmad
Vegetarisk frokost
Vegetarisk hverdagsmad
Vegetariske salater

Kategorier

Vegetarisk morgenmad
Sunde søge sager
Kager
Ikke vegetarisk

Kategorier

Vegetariske gryderetter
Vegetariske ovnretter
Vegetariske pastaretter
Vegetarfrikadeller

Om Beetroot Bakery

Om mig
Samarbejde
Artikler
Cookieindstillinger

Powered by Bloggerspace

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du prøvet opskriften? Jeg vil elske at høre, hvordan det gik? Hvis du har et tip eller to, du gerne vil dele, så er du også meget velkommen til det. Det kan være en god hjælp for andre, der overvejer at prøve opskriften. 

A rating is required
A name is required
An email is required