27. november 2018

Blondie med lime og birkes

Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare syyygt lækkert? Så er denne her brownie, eller blondie som det også hedder, lige noget for dig 🙂

Jeg har testet denne kage nogle gange, og nu synes jeg endelig, at jeg er nået frem til det perfekte resultat på en kompakt brownie med smag af hvid chokolade og lime, som er proppet med knasende blå birkes.

Blondie med lime og birkes

Det er en tung fætter, så det skal du lige være forberedt på, hvis du skulle blive fristet til at bage den. Jeg tror, den kunne gøre sig rigtig godt til en kule is, men den smager også godt som den er. Et stykke kage i den ene hånd og kaffe i den anden, så er man ret godt kørende 🙂

Blondie med lime og birkes
Blondie med lime og birkes
Blondie med lime og birkes
Blondie med lime og birkes

Blondie med lime og birkes

Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare lækkert? Så er denne her blondie med lime og birkes lige noget for dig.
5 fra 1 stemme
Forberedelse20 min
Tilberedelse40 min
I alt1 t

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 400 g. hvid chokolade
  • 4 æg
  • 250 sukker
  • 175 g mel
  • 2 lime (Både saften og skallen)
  • 4 spsk blå birkes

Tilberedelse

  • Smelt smør og 200 g hvid chokolade. Enten i et vandbad, eller hvis du er doven som mig, så i en gryde.
  • Imens pisker du æg, sukker og mel sammen i 5 minutter.
  • TIlsæt saft og skal fra to lime. Tilsæt også den smeltede smør og chokoladeblandingen og rør godt rundt.
  • Hak de sidste 200 g hvid chokolade groft og vend chokoladen og de blå birkes i dejen.
  • Smør et lille fad med smør eller beklæd det med bagepapir. Mit målte 20×30 cm.
  • Bag det ved 180 grader i ca 40 min. Alle ovne er forskellige, så test om kagen er færdig med en gaffel.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments