🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Blondie med lime og birkes

Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare syyygt lækkert? Så er denne her brownie, eller blondie som det også hedder, lige noget for dig 🙂

Jeg har testet denne kage nogle gange, og nu synes jeg endelig, at jeg er nået frem til det perfekte resultat på en kompakt brownie med smag af hvid chokolade og lime, som er proppet med knasende blå birkes.

Blondie med lime og birkes

Det er en tung fætter, så det skal du lige være forberedt på, hvis du skulle blive fristet til at bage den. Jeg tror, den kunne gøre sig rigtig godt til en kule is, men den smager også godt som den er. Et stykke kage i den ene hånd og kaffe i den anden, så er man ret godt kørende 🙂

Blondie med lime og birkes
Blondie med lime og birkes
Blondie med lime og birkes

Reklamelinks er markeret med*

Blondie med lime og birkes
5 fra 1 stemme

Blondie med lime og birkes

Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare lækkert? Så er denne her blondie med lime og birkes lige noget for dig.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time

Ingredienser 

 • 200 g smør
 • 400 g. hvid chokolade
 • 4 æg
 • 250 sukker
 • 175 g mel
 • 2 lime (Både saften og skallen)
 • 4 spsk blå birkes

Tilberedelse

 • Smelt smør og 200 g hvid chokolade. Enten i et vandbad, eller hvis du er doven som mig, så i en gryde.
  200 g smør
 • Imens pisker du æg, sukker og mel sammen i 5 minutter.
  4 æg,250 sukker,175 g mel
 • TIlsæt saft og skal fra to lime. Tilsæt også den smeltede smør og chokoladeblandingen og rør godt rundt.
  2 lime
 • Hak de sidste 200 g hvid chokolade groft og vend chokoladen og de blå birkes i dejen.
  4 spsk blå birkes
 • Smør et lille fad med smør eller beklæd det med bagepapir. Mit målte 20×30 cm.
 • Bag det ved 180 grader i ca 40 min. Alle ovne er forskellige, så test om kagen er færdig med en gaffel.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments