🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Pasta i poke sovs med ærter, broccoli og kikærter

Denne her pastaret med pasta i poke sovs opstod oprindeligt, da jeg havde gang i en ‘tøm køleskabet og skufferne ret’, men den blev simpelthen så lækker, at jeg har lavet den flere gange siden. Især fordi Tais er helt vild med den.

Pasta i poke sovs

Hvad er poke sovs, tænker du måske. Det er en sovs/dressing, som ofte hældes over bowls og bruges i det asiatiske køkken. Den består hovedsageligt af soyasovs, sesamolie, limesaft og et lille hint af chili, hvilke er smage, der fungerer helt fantastisk sammen. Her har jeg blandet den op med madlavningsfløde og det fungerer super godt. Jeg tror ikke lige, det er sådan den traditionelt bruges, but if it works! 😉

Pasta i poke sovs

Hvis du gerne vil lave retten med kylling, så tror jeg også, det vil være rigtig lækkert. Pastaen kan helt sikkert også skiftes ud med nudler, hvis den skal være endnu mere asiatisk. Det må jeg prøve på et tidspunkt 🙂

Pasta i poke sovs
Pasta i poke sovs

Reklamelinks er markeret med*

pasta i poke sovs
4,50 fra 2 stemmer

Pasta i poke sovs med ærter, broccoli og kikærter

En nem og lækker vegetarisk pastaret med et asiatisk twist.
Antal: 4 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

 • 300 g pasta penne fuldkorn
 • 1 hvidløg
 • Olie til at stege i
 • 1 broccoli
 • 230 g kikærter (uden vand)
 • 2 dl frosne ærter
 • 250 ml madlavningsfløde
 • 1 ½ dl poke sovs (jeg bruger en fra Kikkoman)

Tilberedelse

 • Start med at koge pastaen efter anvisninger på pakken. Imens den hygger kan du gå igang med resten af retten.
 • Hak hvidløget fint og steg det i en wok/stor pande i noget olie. Tilsæt broccoliet skæret i små buketter og kikærterne. Jeg brugte bare nogle fra karton.
 • Steg i 5 minutters tid. Hold de frosne ærter under varmt vand (de behøver ikke blive helt optøede) og hæld dem i retten.
 • Steg indtil pastaen er færdig (og kikærterne er blevet gyldne) og tilsæt evt mere olie, hvis det er nødvendigt.
 • Når pastaen er færdig, sies vandet fra og pastaen hældes ned til grønsagerne.
 • Tilsæt madlavningsfløde og poke sovs og lad retten hygge sig i ca 5 min, så sovsen er blevet godt gennemvarmet.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

4,50 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments