Aftensmad tilbehør/ Frokost/ Vegetar

Tapas wraps med hummus

Viona skal døbes lige om snart og jeg har fået den vanvids idé, at jeg vil lave alt maden selv. Vi bliver ca. 40 mennesker, så deeeeet…. Ahmen, så sænk dog ambitionsniveauet kvinde, haha! Ej, jeg glæder mig faktisk til at lave maden, og jeg har tænkt mig at lave det løbende og fryse ned. Derudover har jeg også allieret mig med min mor og svigermor, som også bidrager med nogle retter. Måske jeg skulle skrive et indlæg om maden. Er der stemning for det? 🙂

Nå, men en af de små tapasretter jeg vil lave, er disse wraps med persillehummus, frisk spinat og soltørrede tomater. Muuums de smager godt. Jeg har tænkt mig at putte en lille træpind i hver, så de bliver nemme at spise.

Se også min opskrift på spinatroulade her. 

Tapas wraps med hummus

Du kan også putte alt muligt andet i. Eksempelvis:

 • Smøreost, laks og dild
 • Ost, skinke og ruccola
 • Pesto, avocado og kylling

Tapas wraps med hummusTapas wraps med hummus

Tapas wraps med hummus

Print opskrift
Antal: Ca. 6 stk.

ingredienser

 • Til hummus:
 • 1 dåse kikærter
 • 1 hvidløg
 • 2 spsk creme fraiche
 • Saften fra 1/2 citron
 • 1 håndfulde frisk persille
 • Salt og peber
 • 3 spsk olivenolie
 • Det andet:
 • 6 fuldkornstortilla
 • 3 håndfulde frisk spinat
 • 6 spsk sotørrede tomater

Sådan gør du:

1

Først skal du lave hummus. Blend alle ingredienser og smag til med salt og peber.

2

Læg en tortilla på et skærebræt og smør med 2 spsk hummus, drys med en lille håndfuld frisk spinat og 1 spsk soltørrede tomater.

3

Rul den stramt og skær i skiver af ca. 2-3 cm.

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.