1håndfuldbredbladet persille(kruspersille er også fint)
Andet
syltede rødløg
salat
avocado
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Vask blomkål og skær det i små buketter. Jeg synes det er nemmest, hvis man bare skære det i skiver, som man gør med et franskbrød og så kan nemt pille det i mindre stykker derefter.
Vask squash og skær i tynde stave. Gør det samme med gulerødderne.
Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og drys med olivenolie, salt, karry, spidskommen og hvidløgspulver.
Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Når de er færdige tages de ud og så skal der ost på og så skal de ind i ovnen i ca. 15 minutter til.
Imens grøntsagerne er i ovnen, kan du gøre bønnerne klar. Si vandet fra dem og dup dem tørre. Hæld dem på en bageplade med bagepapir og drys med olivenolie og salt. Bag dem i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 25 minutter eller til de er blevet sprøde og begyndt at 'poppe'.
Nu til dressingen. Vask og hak persillen og bland nu alle ingredienserne i en skål. Rør rundt og smag til.