Stegte padron pebre med flagesalt, citron og honning
Stegte padron pebre er en spansk tapasret, som man kan spise som tilbehør til aftensmaden eller snacke. De kan laves på ingen tid og er både flotte og smager godt.
5 fra 5 stemmer
Antal: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt15 minuttermin
Ingredienser
250gpadrons
2spskolivenolie
1bådcitron, saften
2tskflagesalt
1tskflydende honning
Tilberedelse
Varm olivenolien på en pande ved middelvarme. Vask imens dine padrons og dup dem tørre. Put dem på panden og steg til de begynder at blive brune/gyldne. Vend dem, så de bliver stegt på begge sider.
2 spsk olivenolie, 250 g padrons
Tag dem af panden og put dem på en fad. Drys med flagesalt, citronsaft og flydende honning.
Obs: De fleste padron pebere har en meget mild smag, men en gang imellem kan man få en, som er mere spicy. Det er en del af charmen ved at spise padrons. Man ved aldrig, om man får en af de stærke. Du kan evt. læse mere om padrons i artiklen her.