* Hvis du har nogle kogte kartofler til overs fra dagen før, kan du bruge dem.
Tilberedning
*Skræl kartoflerne. Skær dem i tern og kog dem til de er møre. Mos dem og lad mosen køle helt af. Jeg synes det er lækkert, hvis den er lidt chunky i konsistensen.
Hak persillen fint og pres hvidløgene. Mix alle ingredienserne i en skål og bland det hele sammen.
Du skal ikke ælte dejen, den skal bare hænge sammen. Jeg synes, det er nemmest at bruge en hånd. Så kan du også mose evt. store sykker kartofler.
Opdel dejen i fire lige store stykker med en kniv
Tag et af stykkerne og placer det på et stykke bagepapir. Put et nyt stykke bagepapir over og rul så kagerullen over. På den måde, så klistrer dejen hverken fast til bordet eller kagerullen. Se billedet i indlægget, hvis du er i tvivl om, hvad jeg mener.
Steg dem på en pande i rigeligt med olivenolie. De skal steges i 4-5 minutter på hver side ved middelvarme. De skal gerne blive let gyldne og sprøde. Genemmebagte, men stadig med en kosistens, så de kan bøjes og bruges til at skovle mad op med.