Fjern stenene fra dadlerne og blend dem i en foodprocessor.
Tilsæt så peanuts, peanutbutter og havregryn. Blend til massen bliver sammenhængende. Du kan selv bestemme, hvor grov den skal være. Jeg synes det er lækrest, hvis den er lidt grov i det.
Kom dejen i en brødform og pres den godt ned med bagsiden af hånden. Jeg brugte en af silikone, men hvis du ikke har sådan en, kan du beklæde din form med husholdningsfilm, så du nemmere kan få den op. Sæt den på køl og smelt imens chokolade og kokosolien. Enten i et vandbad eller i en lille pande, hvor du holder godt øje.
Tag bunden ud af køleskabet og hæld chokoladen over. Drys med hakkede peanuts og flagesalt og sæt på køl igen.
Lad den være på køl til chokoladen har sat sig. Skal det gå hurtigere, kan du sætte den i fryseren.
Når chokoladen er størknet kan du skære den i ønskede størrelser. Jeg skærer den i barer a 2 cm, hvilket giver 10 barer.