Skyld squashen og riv den på et rivejern. Pres væsken ud mellem hænderne og gem den i en skål.
Nu til selve dejen. Opløs gær i vandet og tilsæt så yoghurt naturel.
Tilsæt derefter salt, olie og squash.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt det enten i hænderne eller i en røremaskine. Jeg synes klart røremaskine er nemmest.
Drys med lidt mel på bordpladen og rul dejen til en flad rektangel på ca 30 x 50 cm og 0,5-1 cm høj.
Fordel så fyldet på firkanten. Start med tomatpure.
Nu skal du rulle en roulade. Den skal rulle fra den længste side, så du får en lang ’roulade’. Stram godt til i starten, så dine pizzasnegle hænger sammen. Skær så snegle på ca. 2 cm og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Lad dem hæve tildækket i ca. 45 minutter.
Når de har hævet, tændes ovnen for 200 grader (varmluft). Bag dem i ca. 20-25 minutter og lad dem køle af på en bagerist.