Sunde bananpandekager uden mel og tilsat sukker. De smager godt både varme og kolde og udgør et super mellemmåltid. Også egnede til små børn.
5 fra 1 stemme
Antal: 10stk
Forberedelse10min
Tilberedelse10min
I alt2min
Ingredienser
2store bananer
2æg
1 ½dlhavregryn
½tskkanel
1knivspids salt
1tskbagepulver
kokosolie eller smør til at stege i
Evt. lidt kardemomme eller vaniljepulver
Tilberedelse
Blend først havregryn i en food processor. Tilsæt så bananer, æg, kanel og og blend til dejen bliver flydende. Si bagepulver i og rør rundt.
Pandekagerne steges i kokosolie i ca. 3 minutter på hver side. Der kan være 3 på en pande af gangen og jeg bruger ca. 1/2 dl pr. pandekage.
Køkkenudstyr
food processor
Noter
Har du ikke en food processor kan du også sagtens mose bananerne med en gaffel og så bare blande alle ingredienserne i en skål og så mose det hele rundt med en hånd. Konsistensen bliver mere chunky og grov, men det har helt sikkert også sin charme.